La Botiga / El Restaurant

Vine a treure el nas a Les putes receptes de la iaia!

Des de 2016 tenim els ous plantats al Carrer de la Riera número 21 de Vic, a pocs metres de la Plaça Major, que deu ser l’únic que coneixes d’Osona i just per quan ho ensenyen amb la càmera del temps al telenotícies.

Tu baixa carrer en avall i la trobaràs, fot un goig de Déu! A més, al darrere hi ha un parc al darrere de puta mare, on els gossos, els xiquets i els esverats poden córrer com si no hi hagués demà sense perill de ser atropellats.

Un allà hi fa el cafè, o hi dina, o hi sopa. O hi berena. O hi fot la compra. O tot una mica. És un espai que va cviant segons les necessitats, vaja, som així de xulos. Si no l’has vist ja tardes, què vols que t’hi digui.

Però també és cafeteria? Restaurant? Vermuteria? I cerveseria?

Que sí, collons! Que obrim al matí i tanquem a la nit!! Que a més de tot això fotem vermuts, i venen menjar de la iaia per emportar, és la polla. Els has provat algun cop? Pensa que són com el follar eh? Encara que la primera vegada sembla que hagi de ser no sé què, un cop t’hi poses no vols fotre altra cosa!…

Ah! També hi trobaràs totes les putes coses de la iaia.  Els llibres, les samarretes, bosses modernes, una puta birra… i més coses que ens agradaria fotre.

Val, a Vic ja ho tinc clar, però, i més aprop de casa? 

Ah, que vols parlar de negocis, ara? Fem-ho.

Les putes receptes de la iaia és propietat de La iaia works SL, una empresa gestionada per l’autor dels llibres des de fa camí de tres anys. L’expansió de la marca a través de noves botigues ha estat sempre la nostra il·lusió, de manera que si creus que el teu perfil pot encaixar amb la nostra idea i filosofia, no dubtis a escriure’ns i mirarem de posar-nos d’acord.

Perquè… què et podem oferir? Doncs una marca potent, un branding tremendo, una experiència basada en el que sabem que funciona (i també en el que no, important, que no tot ho hem fet bé), i una xarxa de publicitat fora de l’abast del 90% dels negocis similars que coneixes (portem més de 150.000 seguidors al darrere.

T’assesorarem en tota la gestió de transformació de local, en el treball amb els proveïdors, amb gestió del dia, passarem el temps que calgui al teu costat, i es clar, et deixarem escollir què vols i què no vols oferir al teu establiment. Això no és una franquícia. Això és un negoci que es fa gran per cada cop tenir més força. Però també està clar que som els que som i no podem ser a tot arreu!

Si creus que et pot interessar gestionar-ne’n un de nou, o creus que el local mare (ja muntat) pot ser-te d’interès per tal que siguem nosaltres els qui ens poguem centrar en l’obertura d’un segon (contra més siguem més riurem i més en sabrem), escriu-nos a info@lesputesreceptesdelaia.com i ens reunirem amb tu per parlar-ne!

Serà més fàcil del que t’imagines!

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia