Fem gírgoles en plan fàcil

Començo avui, i fins que me’n cansi, un procés on t’explicaré com collons cuinar els pocs bolets que has trobat al bosc -hahha tu al bosc, si home-. Avui, un que es pot cuinar sempre perquè el venen tot l’any: les gírgoles.

El nom de les gírgoles ve del llatí. de gíragolae, que significa "típic bolet que compres al súper per 2€"
El nom de les gírgoles ve del llatí. de gíragolae, que significa “típic bolet que compres al súper per 2€”
  1. Abans de res: si compares les gírgoles amb altres bolets, pues són un mica merdoses, però bueno, amb gana i il·lusió sempre entren bé. Així que comença per deixar-les ben netes si les has recollit tu, o treu-les de la bossa si les has anat a comprar.
  2. Cardes una planxa a tota hòstia amb una mica d’oli ben parit que tinguis per casa. Sí, l’oli bo és car, però aquests bolets valen quatre duros, així que compensa el gasto. Fot-les a fer aquí sobre.
  3. Mentrestant, per aprofitar el temps, agafes tres o quatre alls, julivert, i més oli -noi, es lo que hi ha, joder!- i en fas una picada. Pots fer-ho amb el morter, o si ets un puto vago del qual mai em sentiré orgullosa, amb el minipimer.
  4. Ho fots per sobre les putes gírgoles, i quan cardin bona pinta, pues ho fots en alguna plata que tinguis per casa, amb un nou raig d’oli – i 3!-, i sal. I recorda que fredes no valen una puta merda, així que va, AL TEMA.

I aquest serà el teu debut en el món de les gírgoles. Veuràs que són bastant econòmiques degut a que, tal i com passa amb els filldeputa, abunden.

 

No cardis el camp sense mirar...

Fotem castanyes

Fotem castanyes

“Olailà la castanyera la castanyera, Olailà la castanyera se’n va al mercat” ens demostra que la molt farsant comprava les…

Digues algo, per l'amor de Déu