Fotem cigrons amb espinacs

Avui aprendràs a parir un plat que va de puta mare per un dilluns d’aquells on no tens pebrots ni d’arrossegar la teva pròpia ànima.

Fotem cigrons amb espinacs
Avui hauràs d’anar a cagar al moll, ja veuràs
  1. Comença per cardar un bon sofregit en alguna paella decent que tinguis per casa. Ja saps, un parell d’alls, una ceba ben parida, dos tomàquets ratllats… i paciència. Un cop fet, el deixes per ai, que no emprenyi.
  2. Temps per agafar la olla aquella profunda, i fotre-hi una mica de cansalada i quatre trossos de pernil. Sempre tot a foc lent eh, me cago en Judes! Si tens pressa et fots un puto Bollycao, no vagis ara a desgraciar aquesta meravella.
  3. Temps per fotre-hi els cigrons. No em siguis malvat, compra’ls secs home… que ja sabem que els de pot són molt còmodes, però no tenen comparació home de Déu… Va, a dons, i a cobrir d’aigua/brou.
  4. Fot-hi el sofregit d’abans i els putos espinacs. Ves amb compte perquè porten un puto kilo de sorra, així que deixa’ls ben nets. També hi pots fotre xoriço i hòsties de gordo que t’agradin.. -s’hi accepta arròs i tal i Pascual, però no et passis, que estàs fent cigrons amb espinacs i s’haurien de notar-
  5. … i al cap de 10 minuts t’ho podràs fotre. Final del partit.

Oh, és que amb això se’m farà el cul gros iaia! Mira, no! Abans, quan l’Antònio anava a alçar murs amb les mans nues i jo em tirava tot el puto dia muntant màquines de cosir a la Hipano-Olivetti no teníem temps de cardar el culo gros. El cul no es farà gros per un puto potaje, el cul s’eixampplarà si t’estàs tot el puto dia assegut en un collons d’oficina atocinadora! BUSCA’T UNA FEINA DE VERITAT I DEOXA DE DONAR PEL SAC, JODER. 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fotem cigrons amb espinacs

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.