PER FER PINYA COLADA NO ET CALDRÀ CAP COLADOR

Quan un prova per primer cop la cervesa, li senta com una patada al fetge i creu que mai voldrà beure alcohol. En canvi, quan un pren pinya colada ho acostuma a trobar bo i s’aficiona ràpid al mam. No cal ser gaire puta per veure que aquesta cosa hauria d’estar prohibida per l’OMS, com a mínim. ­que deixin els emotits i es posin en el que toca!­

Pinya colada, pinya enculada pels amics
Pinya colada, pinya enculada pels amics

1. Fot uns quants glaçons de gel ­de què, si no?­ a la coctelera aquella que vas comprar a l’Ikea. Ah, i aprofita per treure’n l’etiqueta del cul, que ja ho sabem tots que la vas comprar allà, cutre!

2. Afegeix un parell de dits de rom blanc al tema, la mateixa quantitat de licor de coco… i nata líquida. Sí, sembla una guarrada ­i ho és­, però aquestes són aquelles coses que fan que sigui apte per a casi tots els paladars.

3. Acaba de reomplir­ho amb suc de pinya. Sé que te’n compres per xarrupar­ne alguna tarda, així que no serà un problema trobar­ne. En acabat, tanca i fot­li canya a la baticao aquesta.

4. La cosa aquesta l’hauràs de servir en una copa alta ben freda, i on a poder ser hi hagi un tros de pinya així com per decorar. Per ei, que si no en tens a casa tampoc cal que et vagis a comprar expressament una pinya per això ara… si no en tens, pues a tomar pel cul.

Una altra d’aquelles begudes que al portar tant sucs de fruita i tantes hòsties que dissimulen el gust, fot uns tarrabastalls al cap que Sant Mateu es posa les mans a cap. De fet, hi ha qui inclús en diu Pinya Enculada. Ja m’entens.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

PER FER PINYA COLADA NO ET CALDRÀ CAP COLADOR

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.