Llaminera de porc amb mostassa

Si d’alguna cosa hi entenen els vigatans és de porcs. Avui, t’ensenyo a cuinar-lo a la mostassa.

lesputesreceptesdelaiaia_porc
No són cagallons de conill, això, és pebre
  1. Per començar a prepara porc amb mostassa t’has d’assegurar de tenir porc i mostassa. Sembla obvi, però després passa el que passa. Deixa macerar-hi la carn tres hores.
  2. Quan hagi passat aquest temps i toqui començar a fotre la teca, cardes uns xampinyons, ceba i aquestes hòsties a sofregir. Ojo no ho cremis, carda el puto foc fluix, que no hi ha pressa.
  3. Treus les merdes aquestes i les reserves. Marques la carn una mica. La treus, i també la apartes.
  4. Va, a la paella una mica de crema de llet. Espavila collons, aixo és la cuina, aquí un no pot empanar-se! Una cosa és no hi ha pressa i l’altre és ser empanat! Que espesseixi, vinga collons, va, va, va, no tens ritme, va, va, tira, som-hi!
  5. Quan hagi espessit hi pots tot lo que havies reservat – abans talla els putos trossos de porc, animal, no li cardis sencer!-  i fins que estigui cuit.

Cuinar amb mostassa és fàcil de collons, i a més, té l’avantatge que a molta no li agrada el gust, així que MÉS PER A TU.

Ara, si ets més cagabandúrries i vols que tothom estigui content, que és impossible, ja t’ho dic però tu a lo teu, doncs mira tira la llaminera a la planxa i li fots un Chutney d’acompanyament.

 

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

mussaca

Fotem mussaca

La mussaca és un plat grec. S’assembla a la lasanya, però essent això sí, molt menys popular. Aviat sabràs el perquè.…