Com fotre flams d’ou de puta mare

Si hi ha una cosa que les iaies hagin donat als seus néts, apart de quatre hòsties i algun que altre plat de canelons, són flams d’ou fets a casa. Te n’ensenyo el secret.

Twitter Tweet Small (37)

 

  1. Carda un puto tetrabrick sencer de llet a esclafar. Amb un bon tros de canyella, i menys d’un quart de sucre. Ojo que el pot quedarà fet una puta merda, no fotis servir el bo, o cagada.
  2. Hi cardes la part groga de la pell de llimona. Aquest és el típic moment en que et cardes el dit a tomar a pel cul si no vigiles, així que cuidadín.
  3. Me li cardes 7 o 8 ous batuts, depenent de la mida que els tinguis -heheheheheh-.
  4. Afegeixes els ous al puto cassó de la llet -que has de parar quan bulli-… -PERÒ TREU LA PUTA BRANCA!! GILIPOLLAS!!-
  5. Ho remenes tot -lo normal seria posar una mica de colorant, però no el dels fideus, animal-; i un cop remenat, als putos pots de flam -que hauran de dur caramel al cul-.
  6. I al forn tots. Important: dins d’una puta bandeja amb bastanta aigua! I apunta quan l’hi posis, gamarús. En tres quarts, els flams d’ou haurien d’estar.

NOTA INFORMATIVA: Si mai et veig fent allò d’empassar-se els flams de cop sense mans, de la santíssima hòstia que cardo cagues un pijama sencer, amb pàtano inclòs, ENTESOS CATXO DE GUARRO!?

No cardis el camp sense mirar...

Fotem castanyes

Fotem castanyes

“Olailà la castanyera la castanyera, Olailà la castanyera se’n va al mercat” ens demostra que la molt farsant comprava les…

Digues algo, per l'amor de Déu