Verdures amb formatge de cabra i mel

Les verdures amb formatge de cabra i mel és una de les mariconades que més etfarà triunfar aquella merda d’internet que tot el dia penjes fotos, així que entendràs que estem parlant d’una cosa fina com poques. El que potser no saps és que mai et sortirà tan bé com a mi, però perquè t’en facis la idea serà més que suficient,

verdures amb formatge de cabra
Unes verdures amb formatge de cabra ben servides et poden portar un parell d’estrelles Michelin
  1. Dirigeix-te a cal verduler. Tenir un verduler o pagès de confiança és casi tan important com tenir un dentista conegut. Ves, i adverteix-lo de que si no et ven bona verdura, et fotràs una cartera amb el forro dels seus collons -on no arriba la confiança, hi arriba la mala llet-.
  2. Compra-hi espàrrecs verds, pebrot vemell, ceba, albergínes… verdures, cony. Les que més t’agradin. Si hi vols posar carxofa, pues en compres. Compra-les bones, i un cop a casa, neteja-les bé.
  3. Talla-les a trossos moderadament petits. Moderadament significa que no els cardis gaire xics, perquè la puta gràcia del tema està en notar-les. Un cop les tinguis…
  4. Engega la brasa, i cou les verdures. Que no en tens? DONCS ET FOTS. Bueno, o et fots, o les fas a la planxa, que també queden bé. Mentre les facis en aquell punt just en què encara tinguin una bona textura, i no quedi xafades i fetes una puta desgràcia, fes-les com et peti.
  5. Carda-les al plat, i dirigeix-te cap al rull de formatge de cabra. El rull vull dir el rulo. No sé si es diu així, ni m’importa, de fet.
  6. En talles una bona llesca i la passes per la planxa. Ojo, daurada però consistent, entesos?
  7. Va, sobre les putes verdures, un raig de mel i punt.

I ara és quan veus el perquè quan un va a un restaurant les coses surten més cares que quan se les fa a casa: perquè tu EN TA PUTA VIDA HAURIES CARDAT UNA COSA TAN SIMPLE D’UNA COSA TAN BONA!!!!!

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu