Amanida alemanya: Oktoberfest a casa

Aquests dies, els alemanys celebren la seva festa preferida: putejar la resta d’Europa l’Oktoberfest. Com sempre, les grans ciutats copien el seu model. Importen una festa on es beu cervesa i es mengen salsitxes. Com a la Zona Hermètica, però vestint trajes raros.

Oktoberfest, o qualsevol excusa és bona per tajar-se
Oktoberfest, o qualsevol excusa és bona per tajar-se
  1. Per començar, deixa’m que t’avanci que l’amanida bavaresa no deixa de ser una puta amanida com una altra, més de gordo, això sí, però una puta amanida com qualsevol altra. Amb les particularitats bàsiques de qualsevol amanida: cardar-hi el que et surti dels ous. Com per exemple, ceba molt fina, que fotràs en un bol.
  2. Has de parir unes patates bullies i posar-les al puto bol. Ja saps com va això en aquests casos: les bulls amb pela i ja les pelaràs després. Això sí, no em siguis pòtol, passa-hi una mica d’aigua abans, que l’aigua carda molt fàstic si no.
  3. Pepinillos. Pepinillos en vinagre d’aquells que us posen a les hamburgueses i que sempre tireu a la basura. Bueno, pues aquí n’hi poses així talladet. Va, fes cas o vindrà la Merkel a asseure’s a la teva cara.
  4. Carda-hi uns bons frankfurts -o fràsfurs, com s’han dit sempre a casa-, tallats ben prims a l’amanida. Remena tot i prepara’t, que ja acabem.
  5. Fots una maionesa de les típiques –al llibre em sembla que hi ha la recepta dels collons-, i hi fots una mica de mostassa, per fer-ho així com més de gordo. I remenes.
  6. Prou.

I això és lo que mengen aquells malparits. Entre això, les salsitxes i la birra, t’estranya que estiguin com putes foques tots plegats..

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Amanida alemanya: Oktoberfest a casa

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.