Amanida alemanya: Oktoberfest a casa

Aquests dies, els alemanys celebren la seva festa preferida: putejar la resta d’Europa l’Oktoberfest. Com sempre, les grans ciutats copien el seu model. Importen una festa on es beu cervesa i es mengen salsitxes. Com a la Zona Hermètica, però vestint trajes raros.

Oktoberfest, o qualsevol excusa és bona per tajar-se
Oktoberfest, o qualsevol excusa és bona per tajar-se
  1. Per començar, deixa’m que t’avanci que l’amanida bavaresa no deixa de ser una puta amanida com una altra, més de gordo, això sí, però una puta amanida com qualsevol altra. Amb les particularitats bàsiques de qualsevol amanida: cardar-hi el que et surti dels ous. Com per exemple, ceba molt fina, que fotràs en un bol.
  2. Has de parir unes patates bullies i posar-les al puto bol. Ja saps com va això en aquests casos: les bulls amb pela i ja les pelaràs després. Això sí, no em siguis pòtol, passa-hi una mica d’aigua abans, que l’aigua carda molt fàstic si no.
  3. Pepinillos. Pepinillos en vinagre d’aquells que us posen a les hamburgueses i que sempre tireu a la basura. Bueno, pues aquí n’hi poses així talladet. Va, fes cas o vindrà la Merkel a asseure’s a la teva cara.
  4. Carda-hi uns bons frankfurts -o fràsfurs, com s’han dit sempre a casa-, tallats ben prims a l’amanida. Remena tot i prepara’t, que ja acabem.
  5. Fots una maionesa de les típiques –al llibre em sembla que hi ha la recepta dels collons-, i hi fots una mica de mostassa, per fer-ho així com més de gordo. I remenes.
  6. Prou.

I això és lo que mengen aquells malparits. Entre això, les salsitxes i la birra, t’estranya que estiguin com putes foques tots plegats..

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu

Més receptes!

It seems we can't find what you're looking for.