Vedella amb bolets: fer-la no és impossible!

Fem vedella amb camagrocs. Que és com fotre una vedella amb bolets de sempre, però al ser un dels plats preferits de l’Antònio, doncs m’hi recreo i la faig aquí, en honor a ell.

Aprendre’n la recepta, tot i ser una tocada de collons perquè t’hi tires una bona estona, t’asseguro que compensa. Recepta de vedella amb camagrocs

  1. Per començar sàpigues que el que et diré ara no t’agradarà, però et fots: compra vedella mitjanament bona. Gasta-te’ls una mica cony, que total t’ho acabaràs gastant en cigarros, i menys benefici que en treus, cagondéu! A més els camagrocs valen tres xavos i queda equiparat.
  2. La fots en una olla amb oli i un xic de llard a enrossir. No cal que te la quedis mirant, es farà igual.
  3. Cal ara que facis un sofregit amb ceba, quatre alls, pastanaga, tomàquet i tal i qual i que visquin junts a l’olla. Ja voràs que al final es mig desfan, cosa que ens treu feina. Així ben bé un quart, vint minuts. Què tal si aprofites aquest temps per a planxar, porc?

Segona part, ja queda poc per a degustar la vedella amb bolets!

  1. Ara recull les putes verdures pastoses aquestes, i les cardes o al morter – 🙂 – o al puto pot de túrmix – 🙁 – i les piques ben fines.
  2. També hi pots cardar una picada d’ametlles, julivert i hòsties d’aquelles. En acabat, ho tornes a cardar a dintre, i allargues amb caldo. O aigua. O t’hi pixes, jo que sé, però que hi hagi suc joder. -Ah! I un ragi de vi, eh!-
  3. Seguidament neteja els putos camagrocs que tinguis, els hi cardes un cop de paella -no literalment-, i ho agafeixes al tema. Ben bé s’haurà d’estar aquí 20 o 25 minuts més. Però no comencis a donar pel cul amb anar picant coses de la nevera que després no menges.
  4. L’últim pas és el millor: jalar.

La vedella amb bolets no només és bona com la mare que la va fotre, si no que a més és un producte més halal català que el Jordi Cuixart, la Forcadell i el David Fernandez fotent un 3 de 9 amb folre i manilles sobre la muntanya del Canigó alhora que beuen ratafia i canten cançons de Brams.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Especial Sant Joan

Hem preparat un parell de lots a la botiga per que celebris Sant Joan com déu mana. 

Amb descompte fins el 17 de juny. Aprofita!

Vedella amb bolets: fer-la no és impossible!

Lot de 6 vins i caves ecològics Jaume Giró

75,00 69,95 
IVA i enviament inclòs

Vedella amb bolets: fer-la no és impossible!

Lot de 6 vins i caves Avenc del Garraf

57,50 54,95
IVA i enviament inclòs