Fer pasta amb bolonyesa -dignament-

Algú va donar per suposat que cuinar pasta era algo fàcil, però no. Fotre pasta amb bolonyesa digne és una cosa molt més complexe del que els restaurants merdosos t’han fer creure amb els anys. Te n’ensenyo.

O te'n poses més o et cardaràs de gana
O te’n poses més o et cardaràs de gana
  1. Bull la pasta. Aviam, la que hi cardis tant me carda. Espaguettis, macarrons, tallarines… el que et surti dels ous. Mentre ho fotis respectant el temps que marca el paquet, a mi com si hi vols fotre els putos galets de Nadal.
  2. Per a la salsa, el primer que has de fotre és carn picada. Tria si la vols més de porc, de vedella o meitat i meitat. Imagino que això dependrà del dia del mes en què estiguem. La daures una mica en una paella, i li afegeixes quatre alls tallats i ceba picada.
  3. Ara entra la clau de que el anem a fer avui només quedi acceptable, o directament quedi de putíssima mare: el temps que hi dediquis. Cuinem mica en mica joder, no tinguis pressa. Foc lent. Pensa que cuinàvem lents perquè cuinàvem bé.
  4. Redueix-hi un got de vi -blanc, del barato mateix-, i me li fots ara ja sí el tomàquet. Ho podries fer amb tomàquet de pot, però mamma mia quina puta vergonya t’hauria de fotre. Ralla quatre tomàquets, per la glòria de Caravaggio!
  5. Ho deixes allà fent xupi xupi un bon rato més, li dónes el punt de sal que toqui, una puça d’alfàbrega i parmesà per sobre… i un cop el flaire t’emocioni ho fots sobre la pasta que hagis decidit cuinar.

Hi haurà qui dirà que no té mèrit, que això només és pasta bullida amb tomàquet. Però ves per on, seran els mateixos que perdran el cul amb uns putos musclos amb vapor, com si fóssin gaire més complicats de fer. Res, ni cas. Si t’agrada, cap a dins.

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fer pasta amb bolonyesa -dignament-

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.