UN SUC ANTIOXIDANT PER QUAN ET GRINYOLEN ELS GENOLLS

Fem un suc antioxidant: ideal per quan els soroll dels teus genolls comença a recordar-te al dels gronxadors on jugaves de petit.

suc antioxidant
Un suc antioxidant cada matí… i ni el 3 en 1, tu
 1. Fot quatre nabius ben netes i quatre trossos d’una pinya ben a la liquadora. A vegades és difícl trobar la fruita idònea per cada estació d el’any, però la natura és sàvia i aquí podràs fer tranquil. I, bé, on no arriba la saviesa de la natura, arriben els molls de Mercabarna.
 2. Apreta el botonet. Això ho pots fer bé fins i tot tu.
 3. Un cop ho tinguis picat, prepara un te verd, i incorpora’l. Jo en tinc a la botiga, si no en tens en vens a buscar. Que s’han de tenir més tes i menys cerveses, a casa.
 4. Com que com fas un te verd? Hi ha algo més fàcil que això? Aigua calenta i una bosseta joder. En sèrio no t’has fet un puto te en ta vida?
 5. Verge… va, un got d’aigua, un bon xorro de mel i unes gotes de llimona, amb compte de no fotre el puto pinyol a dons, o et carregaràs l’aparato.
 6. Torna a pitjar el botonet. Probablement això sigui l’únic que faras correctament totes les vegades.
 7. Si la textura és mitjanament bebible, està llest per prendre’s. Si la textura és un com una espècie de pasta de ciment, carda-hi més aigua i torna a pitjar el botó. No hi ha més secrets que anar fent això, ara.

  NOTA 1 : Perquè tingui l’efecte desoxidant esperat te l’has de fotre de bon matí i sense esmorzar res més.
  NOTA 2: Si se t’ha rovellat la frontissa de la porta sento comunicar-te que posar-hi això no ho arreglarà i n’hauràs de comprar una de nova.

 8. NOTA 3: Fes exercici més sovint, i menys sucs hauràs de prendre, gandul.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu