Dijous gras: 5 receptes ideals

Dijous gras -o dijous llarder- dóna el tret de sortida al Carnaval.

El dijous gras, a diferència del Carnestoltes, sí que m’agrada, perquè es menja alhora que no hi ha gent tarada que gaudeix disfressant-se. De fet, m’agrada qualsevol festa on no hi hagi gent disfressada ara que hi penso.

DIJOUS LLARDER
Dijous llarder, dijous gras… tothom li carda un nom diferent!

Anem a veure 5 receptes de dijous gras que no poden faltar a la teva taula

  1. Truita de dijous gras. Es tracta de fotre una truita, diuen que de botifarra d’ou, però te la pots fotre del que et surti dels collons, faltaria més.
  2. Rostits de porc i similars. Sempre i quan portin porc. És fàcil fotre’ls. Només cal que busquis la recepta per aquí a la web. Ah, i no pateixis pel preu, són plats molt econòmics perquè el porc avui en dia abunda.
  3. Botifarra amb bolets, o amb mongetes o amb un puto bol de Kellog’s. L’important és la botifarra perquè joder, ja ho diu la cançó, el dijous llarder botifarra botifarra, el dijous llarder botifarra menjaré. Però si no t’agrada la botifarra digues que tu celebres el dijous gras, que no rima, i punt.
  4. Coca de llardons: engreixa com la que més, et deixa els dits fet una puta merda, i no està tan bona com la de Sant Joan, PERÒ ÉS TRADICIÓ I TE LA MENGES I CALLES AQUEST COLLONS DE BÚSTIA QUE TENS COM A BOCA, SEMPRE DONANT PEL CUL AMB LES TEVES OPINIONS CONTRÀRIES A LA TRADICIÓ CATALANAAAAAAArooooosaaaaad’abriiiil, morenadelaseeeeeeeerrraaaaaaa…Ai perdó. M’han apujat la dosi de lo de la pressió i em sembla que m’afecta. ejem.

EXTRA BALL:

  • (5) Bròquil: és dijous llarder!! És dijous gras!!! I què? Si no menges carn, pues et cardes un plat de bròquil tranquil·lament, que tens tot el dret del món a ser vegeterià. Mentre no em parlis mai més per mi no és problema.

Et recordo que es fan moltes activitats divertides en aquestes dates, com allò que fan a Vic de cuinar el porc enmig de la plaça de Vic, cosa molt divertida perquè es veu que sanitàriament és molt recomanable per la parts dels collons.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Especial Sant Joan

Hem preparat un parell de lots a la botiga per que celebris Sant Joan com déu mana. 

Amb descompte fins el 17 de juny. Aprofita!

Dijous gras: 5 receptes ideals

Lot de 6 vins i caves ecològics Jaume Giró

75,00 69,95 
IVA i enviament inclòs

Dijous gras: 5 receptes ideals

Lot de 6 vins i caves Avenc del Garraf

57,50 54,95
IVA i enviament inclòs