Amanides

Les amanides no tenen perquè ser avorrides. Sempre i quan hi posis de la teva part, està clar. T’ho demostraré d’una manera ben ràpida.

Crec que hi ha vida després de l’enciam? Saps que existeixen altres verdures més enllà del tomàquet i del pebrot? No sé, el cogombre, la pastanaga, la remolatxa… però és que més…

Has pensat a posar a les teves amanides un bon grapat de fruits secs? O de  llegums, que hi queden de collons. I ei, qui sap, de gambes. O buscant un toc internacional… què tal una mica de gingebre?  O fes una puta amanida de llenties vermelles, que no són les mateixes que menges sempre. O pasta. O…

Ja ho has vist, les amanides no són avorrides: tu la fas avorrida. La creativitat que posis a la recepta serà el que la farà millor o pitjor.

Va, entra aquí, que hi trobaràs receptes d’amanides i d’entrants similars per parar un carro. Que fer salut de tant en tant et vindrà bé. No tot és menjar pasta bullida.

Has arribat al final! No hi han més publicacions en aquesta secció
No hi han més articles per carregar

Sempre al dia del que passa a ca la iaia

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Braç de gitano patata

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.