Amanida catalana: La millor puta amanida

L’amanida catalana és la millor del món? Doncs mira, no sé. Segurament n’hi hagi de molt millors, però jo què sé, igual si foto una mica de promoció del tema català en Puigdemont s’emociona i em caga alguna subvenció.

AMANIDA CATALANA
L’AMANIDA CATALANA NO POT FALTAR A CASA D’UN BON CATALÀ NO VEGÀ
  1. Cardar una amanida catalana és molt fàcil, però cardar una amanida catalana bé ja no ho és tant. Així que per triunfar com un puto campió, assegura’t de comprar els millors productes que puguis. Si em començes amb què has anat a comprar un puto enciam iceberg al puto Lidl, doncs cagada pastoreta. Ves al mercat, collons! Compra coses de pagès i deixa de cardar gasto al puto súper!!! Ei, i per un puta cop a la vida… compra’l ecològic joder, que a saber amb què polles reguen els enciams avui en dia!
  2. Parlen d’enciam. En necessitaràs un de ben parit, així com també tomàquets, pebrots, cogombres, ceba… bé, el que et dongui la gana posar-hi. Jo de debò que no m’hi posaré amb el que hi cardis, ara, joder, si has de posar-hi un pebrot, doncs que sigui bo. Respecta la terra cony, fot país.
  3. Munta la safata amb la verdura. Aquest pas que sigui sempre després de que hagis NETEJAT MOLT BÉ LES COSES, -no faries la primera amanida amb cuques, t’ho asseguro-. Tot ben tallat i bon posadet, va.
  4. Ara afegeix-hi embotits. Et diré el mateix: si m’hi cardes el xoriço Revilla, el fuet Tarradellas i el pernil dolç malparit aquell de pavo, doncs aviam, merda pa tí. O sigui que posa-hi llonganissa del Pirineu, un pernil decent, formatge del bo… pensa que comprar bona teca és la millor inversió que existeix seguit de casar-se amb una borbona. Tu mateix.
  5. Decora i amaneix amb una mica de gràcia, i serveix d’una puta vegada, que tenim gana.

T’adonaràs amb els anys que totes les putes receptes que incorporen l’expresió “a la catalana” es fan a partir de lo que quedi al collons de nevera. Molt revelador de lo miserables que som en aquest país, tot plegat.

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu