Amanida catalana: La millor puta amanida

L’amanida catalana és la millor del món? Doncs mira, no sé. Segurament n’hi hagi de molt millors, però jo què sé, igual si foto una mica de promoció del tema català en Puigdemont s’emociona i em caga alguna subvenció.

AMANIDA CATALANA
L’AMANIDA CATALANA NO POT FALTAR A CASA D’UN BON CATALÀ NO VEGÀ
  1. Cardar una amanida catalana és molt fàcil, però cardar una amanida catalana bé ja no ho és tant. Així que per triunfar com un puto campió, assegura’t de comprar els millors productes que puguis. Si em començes amb què has anat a comprar un puto enciam iceberg al puto Lidl, doncs cagada pastoreta. Ves al mercat, collons! Compra coses de pagès i deixa de cardar gasto al puto súper!!! Ei, i per un puta cop a la vida… compra’l ecològic joder, que a saber amb què polles reguen els enciams avui en dia!
  2. Parlen d’enciam. En necessitaràs un de ben parit, així com també tomàquets, pebrots, cogombres, ceba… bé, el que et dongui la gana posar-hi. Jo de debò que no m’hi posaré amb el que hi cardis, ara, joder, si has de posar-hi un pebrot, doncs que sigui bo. Respecta la terra cony, fot país.
  3. Munta la safata amb la verdura. Aquest pas que sigui sempre després de que hagis NETEJAT MOLT BÉ LES COSES, -no faries la primera amanida amb cuques, t’ho asseguro-. Tot ben tallat i bon posadet, va.
  4. Ara afegeix-hi embotits. Et diré el mateix: si m’hi cardes el xoriço Revilla, el fuet Tarradellas i el pernil dolç malparit aquell de pavo, doncs aviam, merda pa tí. O sigui que posa-hi llonganissa del Pirineu, un pernil decent, formatge del bo… pensa que comprar bona teca és la millor inversió que existeix seguit de casar-se amb una borbona. Tu mateix.
  5. Decora i amaneix amb una mica de gràcia, i serveix d’una puta vegada, que tenim gana.

T’adonaràs amb els anys que totes les putes receptes que incorporen l’expresió “a la catalana” es fan a partir de lo que quedi al collons de nevera. Molt revelador de lo miserables que som en aquest país, tot plegat.

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Amanida catalana: La millor puta amanida

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.