Com fotre uns peus de porc de puta mare

El món és ple de porcs. Millor idea que aprendre’ls a cuinar, no existeix. Fem la recepta dels peus de porc.

Twitter Tweet Small11

  1. El primer que et demanaré és que compris peus de porc. És una cosa bastant evident, però amb tu mai se sap. En cas que no els vulguis comprar, sempre et pots acostar a Balmes 191, aviam si en cau algun.
  2. Fot a bullir els menuts. OJO!!! ELS MENUTS SÓN ELS PEUS!!!!!! SE’N DIUEN AIXÍ!! No siguis garrulo!!!
  3. Quin ensurt, joder. Els has de bullir amb una mica de sal i pebre, amb alguna verdura qui hi doni gust, i amb algunes herbes d’aquelles que tens al balcó. -Ja saps però que la Maria no conta-. Bull-los fins que siguin tous, però sense que es defacin.
  4. Fet? Va, doncs ara passa’ls per ou i farina. Es tracta d’arrebossar-los, com fotries amb un puto tros de llom. Ho fots, i directes a la paella, amb un oli roent.
  5. Mentre fas això podries començar a parir un bon sofregit, amb ceba, all, la pastanaga que hagis parit abans a bullir… tomàquet… bueno, un bon sofregit, collons, ja m’entens.
  6. No tindràs per casualitat algun bolet a mà? Ara els venen deshidratats i tot cony, si no en tens és perquè no vols. Bé, si pots, afegeix-los al sofregit, i si no, pues no. Fàcil.
  7. El que sí no té elecció és introduïr els peus -del porc- enmig de la salsa, i deixar-ho coure uns minuts. També els hi aniria bé uns minuts al forn perquè es dauréssin per sobre. Sigui com sigui, en poca estona aquesta puta meravella estarà llesta.

Hi ha molt gent que diu que els peus de porc els fan fàstic. Aviam, parlem-ne: quan te’ls imagines revolcats entre fang i merda és bastant desgradable, però es mengen un cop nets i bullits. Segur que si no els has tastat mai i al final t’atreveixes a fer-ho et cardaràs d’hòsties per tots aquests anys que has malgastat ignorant-los.

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com fotre uns peus de porc de puta mare

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.