El puto Mojito

Set hores fa que tinc el cap dins del congelador. Potser ha arribat l’hora de posar les cartes sobre la taula, i plantar cara a la calor tal i com ho fan els experts en atxitxarrar-se.

El mojito, a l'igual que l'amor, els diners i les collejas a l'Albiol, contra més en fas millor es posen
El mojito, a l’igual que l’amor, els diners i les collejas a l’Albiol, contra més en fas millor es posen
  1. Carda un parell de cullerades de sucre en un got alt i de cul gros -ejem…-, i mitja puta llima a trossos. Morter, i a apretar. Amb ganes, maricón.
  2. Ara, tiro de sifó. Saps què, és? SAPS QUÈ ÉS O NO ME CAGO EN DÉU!? VA CONY, QUE TINC CALOR, ESPAVILA! N’hi fots si fa no fot el doble que de rom vulguis fotre’n-hi.
  3.  I aquí, hi fots la menta. Menta, menta, que ajuda a anar calenta, ole. -només us falta això…-. Nyaca, nyaca, sense xafar-la gaire, amb compte, que si no t’acabes trobant la puta gespa aquesta a la boca i fot mania.
  4. Me li fots rom blanc, amb una mica de criteri, sense passar-se, puto borratxo…
  5. I el gel picat, que toca molt el ous esmicolar, però és la gràcia del tema. GEL PER DÉU I PER LA MARE, QUE AMB AQUEST CONY DE TEMPS O HI HA GEL, O HI HA MORT.
  6. A partir del segon, potser que tornis a beure aigua un rato.“Ui, iaia, jo no el faig així”. “Ui iaia, a mi em queda més bo”. PUES SI TANT EN SAPS, JA EM DIRÀS PERQUÈ POLLES NO EN TINC UN PUTO GOT DAVANT MEU. VA!!! QUE SE’M DESFAN ELS MOGRONS, CAGONJUDES!!

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...