Els putos macarrons de la iaia

Ni el de la felicitat ni polles en vinagre. El verdader secret que tothom vol conèixer és el de com cardo els putos macarrons! I avui, en tindràs la recepta.

macarrons
Uns macarrons que no portin molt de carinyo mai seran prou bons
  1. Compra uns macarrons ben parits. Ojo no vinguis amb qualsevol merda. Vull que siguin gordos, amples, amb caràcter. Vull que em portis el macarró Junqueras. I que el bullis segons marqui el parquet, no deixant que quedin llepats -massa cuits, cagada-.
  2. Per altra banda, cassola amb ceba tallada fina. FINA. Amb un oli bo, res de merdes barates. Pam, pam, pam, mica en mica, amb estima. Un parell d’allets, ben fins, cap a dintre. Foc molt lent. Volteta.
  3. HE DIT FOC LENT. Pam, pam, pam.
  4. Aquí m’hi cardes la tonyina o la carn picada. Cap dins. Quan en fem de tonyina? Tonyina. Que de carn? Pues lo altre. I… pam, pam, pam.. I un gotet de vi blanc el tens? Doncs fot-li, també.
  5. Té color, ja? Ha reduït? Doncs… el puto tomàquet cap a la cassola. Toc de sal i pebre. I el més important… incorpora-hi AMOR. Sí, amor. Sense amor res queda bo. SENSE AMOR LA CUINA ÉS TRISTOR. AMOR, JODER, DONA-LI A LA SALSA EL QUE LI DARIES AL TEU ANTÒNIO. -I apart, un toc de pebre vermell no hi sobra-.
  6. Xorro de crema de llet. No sé què polles tenen alguns contra la crema de llet, però a  casa n’hi he posat de tota la puta vida, i cues em feien per fotre-se’ls. Pum, pum.
  7. Has vist quin color caca d’oca? Fot-li un parell de talls de formatge ben xics, i remena com un malparit. Agafeix els putos macarrons, i continua remenant…. VA JODER, QUE JA HO TENS.
  8. Fot en safata, cobreix de formatge rallat, un parell de trossets de manetga a sobre… i a gratinar. En acabat, emplata, i prepara’t per plorar.

Ui és que la meva iaia els feia més bons!“. Mira, potser sí, però només et diré que una vegada el President Tarradellas li va dir a l’Antònio, “Antònio! Perquè ens coneixem de fa anys, que si no, amb els macarrons que fa, li tiraria fitxa en aquesta dona“, eh? HO POT DIR AIXÒ TA IAIA? NO? DONCS TAN BONS NO SERAN.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Els putos macarrons de la iaia

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.