PER FER PINYA COLADA NO ET CALDRÀ CAP COLADOR

La pinya colada, a fiderència de la cervesa, es pot trobar bona encara que sigui la primera beguda alcoholica que hagis provat en vida. No cal ser gaire puta per veure que aquesta cosa hauria d’estar prohibida per l’OMS amb la de futurs borratxos que ha creat. -que deixin els emotits i es posin en el que toca!-

pinya colada
pinya colada
  1. Fot uns quants glaçons de gel -de què, si no?- a la coctelera aquella que vas comprar a l’Ikea. Ah, i aprofita per treure’n l’etiqueta del cul, que ja ho sabem tots que la vas comprar allà, cutre!
  2. Afegeix un parell de dits de rom blanc al tema, la mateixa quantitat de licor de coco… i nata líquida. Sí, sembla una guarrada -i ho és-, però aquestes són aquelles coses que fan que sigui apte per a casi tots els paladars.
  3. Acaba de reomplir-ho amb suc de pinya. Sé que te’n compres per xarrupar-ne alguna tarda, així que no serà un problema trobar-ne. En acabat, tanca i fot-li canya a la baticao aquesta.
  4. La cosa aquesta l’hauràs de servir en una copa alta ben freda, i on a poder ser hi hagi un tros de pinya així com per decorar. Però ei, que si no en tens a casa tampoc cal que et vagis a comprar expressament una pinya per això ara… si no en tens, pues a tomar pel cul.

Una altra d’aquelles begudes que al portar tants sucs de fruita i tantes hòsties que dissimulen el gust, fot uns terrabastalls al cap que Sant Mateu es posa les mans al cap. De fet, hi ha qui inclús en diu Pinya Enculada. Ja m’entens.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

PER FER PINYA COLADA NO ET CALDRÀ CAP COLADOR

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.