Cardem Torrijas – Torradetes o croquetes de Santa Teresa

Ni puta idea de com es diuen en català, tu. Només sé que això agradava molt a les monges. I a les monges només els agrada lo que porta un Cristo al mig, o lo que torra dissimuladament.

Actualització: Gràcies als vostres comentaris, hem sabut que en diuen Croquetes o Torradetes de Santa Teresa. Sou de puta mare, però jo en seguiré dient putes torrijes, cagondeu.

Per torrijas las que agafaven als convents tot fent això
Per torrijas las que agafaven als convents tot fent això
  1. T’agradarà saber que avui començarem reciclant aquell puto tros de pa sec que dóna voltes per la cuina des de fot una setmana. Jo no sé què posen al pa avui en dia, però el compres acabat de fer, i quatre hores després ja necessites una llicència d’armes per tocar­-lo. Bueno, talla’l a trossos petits, va.
  2. Carda a escalfar un got de moscatell. També es podria fer servir vi dolç, però ahir a la tarda va venir la Conxita a jugar a cartes i amb la broma ens van cascar l’ampolla. Bueno, que em despisto. Tu mateix.
  3. Un cop sigui calent ­no bullit­, hi dissols tres cullerades de sucre, i esperes a que es refredi. Serà llavors quan hi afegiràs mig litre de llet.
  4. Empapa les torrades de pa amb aquesta barreja rara que has parit. Sí, el pa moll fot bastanta mania, però pitjor ho tenen els llauners i no es queixen tant.
  5. Ara cal que deixin l’excés de suc ­fes servir un paper absorvent, empanat!­, i fer com faries amb un puto tall arrebossat normal: passar-­ho per ou, i fregir-­ho en oli roent ­del barato.
  6. Espolvoreja-­hi canyella i sucre glass per sobre…
  7. … i torna a fregir! En aquest cas, en una barreja de mel ­-poca-­ amb aigua -molta-­. I a menjar torrijas com si fóssis Maria Asunción de Todos los Santos.

Com pots comprovar les putes torrijas porten una feinada de collons, Però què esperes, és menjar de monges, apart de resar quatre parenostres no tenen més a fotre en tot el dia.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Cardem Torrijas – Torradetes o croquetes de Santa Teresa

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.