Eh foca, estaràs content: galetes de xocolata!

Ara hi ha quatre desgraciats que de les galetes amb xocolata en diuen cukis, o cokies o no sé com polles. BAH, TOTS GILIPOLLES.

Twitter Tweet Small (43)

  1. Preescalfa el puto forn a 180º graus mentre, en un cony de bol, bats mantega, sucre, un ou i vainilla. Clica aquí sobre per conèixer les putes mides.
  2. Apart, agafa xocolata -de la de menjar PUTO DROGADICTE-, i píca-la ben xica. També ho hauries de fer amb anacardus, però segur que no te’ls pots pagar -MENYS GASTAR EN PORROS I MÉS EN ANACARDUS, PALLÚS-
  3. Ara només falta afegir-ho tot al puto bol d’abans, -junt amb farina i llevat o no pujarà una merda- i remenar a tota puta llet.
  4. Com que no sabràs donar-li forma al cony de galetes, inútil, et pots comprar motllos de la forma que et surti dels ous. Omple’ls, i al puto forn. -En cas que els hi vulguis donar forma amb les mans també s’accepta, però intenta fer-ho amb una mica de gràcia per preservas algo de dignitat-.
  5. Les tens allà més p menys 15 o 20 minuts, i un cop que es refredin -perquè sinó t’escladaràs la puta llengua, és lo que té el forn-, ja et podràs menjar-te teves putes galetes de xocolata, gordaco.

Sí, aquesta recepta la pots fer amb els teus nens, tot i que els putos crios no hi haurien de cardar res a la cuina. Esteu criant una colla de paràsits consentits

PD: SI TENS PROBLEMES AMB LES MIDES, DONCS NO SÉ, TRUQUES AL JORDI ROCA I LI DEMANES. EL SEU TELÈFON ÉS AQUELL QUE COMENÇA PER 6.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Eh foca, estaràs content: galetes de xocolata!

Especial Sant Jordi

Gaudeix d’una experiència exclusiva on tastarem el Vi negre Cabernet Sauvignon de Jaume Giró i Giró, amb l’experta sommelier Vanessa Salinas.

Acompanyat amb formatges de la Garrotxa Mas Claperol.

Ens acompanyarà en Jofre Martell amb la seva icònica ironia.

El lot també inclou el llibre “El puto consultori sentimental de la iaia