Eh foca, estaràs content: galetes de xocolata!

Ara hi ha quatre desgraciats que de les galetes amb xocolata en diuen cukis, o cokies o no sé com polles. BAH, TOTS GILIPOLLES.

Twitter Tweet Small (43)

  1. Preescalfa el puto forn a 180º graus mentre, en un cony de bol, bats mantega, sucre, un ou i vainilla. Clica aquí sobre per conèixer les putes mides.
  2. Apart, agafa xocolata -de la de menjar PUTO DROGADICTE-, i píca-la ben xica. També ho hauries de fer amb anacardus, però segur que no te’ls pots pagar -MENYS GASTAR EN PORROS I MÉS EN ANACARDUS, PALLÚS-
  3. Ara només falta afegir-ho tot al puto bol d’abans, -junt amb farina i llevat o no pujarà una merda- i remenar a tota puta llet.
  4. Com que no sabràs donar-li forma al cony de galetes, inútil, et pots comprar motllos de la forma que et surti dels ous. Omple’ls, i al puto forn. -En cas que els hi vulguis donar forma amb les mans també s’accepta, però intenta fer-ho amb una mica de gràcia per preservas algo de dignitat-.
  5. Les tens allà més p menys 15 o 20 minuts, i un cop que es refredin -perquè sinó t’escladaràs la puta llengua, és lo que té el forn-, ja et podràs menjar-te teves putes galetes de xocolata, gordaco.

Sí, aquesta recepta la pots fer amb els teus nens, tot i que els putos crios no hi haurien de cardar res a la cuina. Esteu criant una colla de paràsits consentits

PD: SI TENS PROBLEMES AMB LES MIDES, DONCS NO SÉ, TRUQUES AL JORDI ROCA I LI DEMANES. EL SEU TELÈFON ÉS AQUELL QUE COMENÇA PER 6.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu