Eh foca, estaràs content: galetes de xocolata!

Ara hi ha quatre desgraciats que de les galetes amb xocolata en diuen cukis, o cokies o no sé com polles. BAH, TOTS GILIPOLLES.

Twitter Tweet Small (43)

  1. Preescalfa el puto forn a 180º graus mentre, en un cony de bol, bats mantega, sucre, un ou i vainilla. Clica aquí sobre per conèixer les putes mides.
  2. Apart, agafa xocolata -de la de menjar PUTO DROGADICTE-, i píca-la ben xica. També ho hauries de fer amb anacardus, però segur que no te’ls pots pagar -MENYS GASTAR EN PORROS I MÉS EN ANACARDUS, PALLÚS-
  3. Ara només falta afegir-ho tot al puto bol d’abans, -junt amb farina i llevat o no pujarà una merda- i remenar a tota puta llet.
  4. Com que no sabràs donar-li forma al cony de galetes, inútil, et pots comprar motllos de la forma que et surti dels ous. Omple’ls, i al puto forn. -En cas que els hi vulguis donar forma amb les mans també s’accepta, però intenta fer-ho amb una mica de gràcia per preservas algo de dignitat-.
  5. Les tens allà més p menys 15 o 20 minuts, i un cop que es refredin -perquè sinó t’escladaràs la puta llengua, és lo que té el forn-, ja et podràs menjar-te teves putes galetes de xocolata, gordaco.

Sí, aquesta recepta la pots fer amb els teus nens, tot i que els putos crios no hi haurien de cardar res a la cuina. Esteu criant una colla de paràsits consentits

PD: SI TENS PROBLEMES AMB LES MIDES, DONCS NO SÉ, TRUQUES AL JORDI ROCA I LI DEMANES. EL SEU TELÈFON ÉS AQUELL QUE COMENÇA PER 6.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia