Amanida de sardines collonuda

Cardar una amanida de sardines farà que una cosa tan putament avorrida com és menjar verd pugui ser fins i tot interessant, creu-me.

Amanida de sardines
Amanida de sardines pels amics, Amanida de cadàvers pels vegans
  1. Abans de començar, dues puntualitzacions: la primera és que les amanides tothom les carda com els surt dels pebrots, ja que si alguna gràcia tenen és precisament aquesta, que es poden fotre al gust de cadascú. I dos, que com sempre et dic, comprant bons productes surten bones teques, i per tant comprant productes de meerda, pues lo mateix.. així que ja saps.
  2. Un enciam, ceba tendra i quatre olives sí que no poden faltar. Carda-les ben netes, i deix-les llestes per emplatar.
  3. Carda l’enciam a sobra de tot, la ceba més amunt i si t’hi ve de gust un puto i un ou  dur que es fot en cinc minuts i dóna un gust que s’hi caga Cristo. Això sí, lamina’l, no em sigui cutre.
  4. Ara agafa la puta llauna de sardines i obre-la, amb el compte necessari com per no prendre maaaAAAACAGOENLAPUTAD’OROS PERÒ POTS VIGILAR JODER QUE AIXÒ TALLA COLLONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
  5. Ains. Quin patir de gent.
  6. Va carda-hi tres o quatre sardines amb el seu oli, les quatre olives de torn, i si hi vols més sabor, una mica de llimona expremuda. I desinfeca’t aquest tall, que encara acabaràs amb gangrena.

Efectivament aquesta amanida de sardines també podria convertir-se en una amanida de seitons variant el peix. El fet és que sempre faig això de “fes el que vulguis” i després no sé quines noves receptes ensenyar-te, quan el tio del Cuines de la puta teletrès porta 4 anys cardant el mateix plat i sempre sempre que foti algo diferent. Cagon dena que en sóc de burra.

De sardines a la botiga n’hi tinc. Són aquí. No sigui rata i compris les cutre del BonPreu, joder.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia