Amanida de sardines collonuda

Cardar una amanida de sardines farà que una cosa tan putament avorrida com és menjar verd pugui ser fins i tot interessant, creu-me.

Amanida de sardines
Amanida de sardines pels amics, Amanida de cadàvers pels vegans
  1. Abans de començar, dues puntualitzacions: la primera és que les amanides tothom les carda com els surt dels pebrots, ja que si alguna gràcia tenen és precisament aquesta, que es poden fotre al gust de cadascú. I dos, que com sempre et dic, comprant bons productes surten bones teques, i per tant comprant productes de meerda, pues lo mateix.. així que ja saps.
  2. Un enciam, ceba tendra i quatre olives sí que no poden faltar. Carda-les ben netes, i deix-les llestes per emplatar.
  3. Carda l’enciam a sobra de tot, la ceba més amunt i si t’hi ve de gust un puto i un ou  dur que es fot en cinc o deu minuts i dóna un gust que s’hi caga Cristo. Això sí, lamina’l, no em sigui cutre.
  4. Ara agafa la puta llauna de sardines i obre-la, amb el compte necessari com per no prendre maaaAAAACAGOENLAPUTAD’OROS PERÒ POTS VIGILAR JODER QUE AIXÒ TALLA COLLONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
  5. Ains. Quin patir de gent.
  6. Va carda-hi tres o quatre sardines amb el seu oli, les quatre olives de torn, i si hi vols més sabor, una mica de llimona expremuda. I desinfeca’t aquest tall, que encara acabaràs amb gangrena.

Efectivament aquesta amanida de sardines també podria convertir-se en una amanida de seitons variant el peix. El fet és que sempre faig això de “fes el que vulguis” i després no sé quines noves receptes ensenyar-te, quan el tio del Cuines de la puta teletrès porta 4 anys cardant el mateix plat i sempre sempre que foti algo diferent. Cagon dena que en sóc de burra.

Amb que ho vols acompanyar? doncs amb un bon vi blanc de la terra, compra’l a la botiga que al Dia encara et donaran ‘gat per llebre’.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Amanida de sardines collonuda

Especial Sant Jordi

Gaudeix d’una experiència exclusiva on tastarem el Vi negre Cabernet Sauvignon de Jaume Giró i Giró, amb l’experta sommelier Vanessa Salinas.

Acompanyat amb formatges de la Garrotxa Mas Claperol.

Ens acompanyarà en Jofre Martell amb la seva icònica ironia.

El lot també inclou el llibre “El puto consultori sentimental de la iaia