Cardem carxofes amb pernil

Les carxofes amb pernil són bones de collons. També cal dir que si et fotéssis un zurullo amb pernil també ho seria, perquè joder, a qui no li agrada una cosa tan bona?

Twitter Tweet Small (34)

  1. Comença per treure les fulles merdos aquelles que les carxofes tenen a l’exterior. No em siguis garrulo com per preguntar-me quantes n’has de treure, tu ara, això no se sap. Fins que creguis que ja està bé.
  2. Talla la part de dalt del trasto aquest, i fot-les a bullir a baixa temperatura. Es tracta que s’estovin, però sense cardar un puto puré, val? Per cert, si no les estàs fent fresques, sinó en conserva, t’estalviaràs aquest pas.
  3. Mentre passen aquests 10 minuts que tardaran, aprofita per sofregir un collons de ceba i un parell d’alls tendres. Pam pam pam, que quedi maco.
  4. Afegeix el pernil. Ni cal un puto Cinco Jotas, ni em vinguis amb aquelles merdes fines que venen avui en dia que a saber d’on polles surten. Una cosa maca. Si pot ser a daus, millor. Si no, mala llet. Quatre voltes amb la ceba i companyia, va.
  5. Fot bona olor eh, puto gordo? PUES T’ESPERES SENSE PICAR.
  6. Cola les carxofes -guardant el suc per un altre dia-, i afegeix-les a la paella. Fot-hi sal, pebre i demés collonades, i en cinc minuts, tindràs un plat que et faria caure les llàgrimes al puto Putin!

Avui en dia la gent fa amistats per l’internet. Es baixen aplicacions de merda i van parlant amb desconeguts. Uf. Mala idea. Tu res, tu si mai vols amics nous, omples un carmanyola amb carxofes amb pernil i baixes a plaça, i cagondéu dits et faltaran per contar-los a tots!

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu