Cardem carxofes amb pernil

Les carxofes amb pernil són bones de collons. També cal dir que si et fotéssis un zurullo amb pernil també ho seria, perquè joder, a qui no li agrada una cosa tan bona com el pernil? Li podries fotre fins i tot pinya.

Twitter Tweet Small (34)

  1. Comença per treure les fulles merdos aquelles que les carxofes tenen a l’exterior. No em siguis garrulo com per preguntar-me quantes n’has de treure, tu ara, això no se sap. Fins que creguis que ja està bé.
  2. Talla la part de dalt del trasto aquest, i fot-les a bullir a baixa temperatura. Es tracta que s’estovin, però sense cardar un puto puré, val? Per cert, si no les estàs fent fresques, sinó en conserva, t’estalviaràs aquest pas.
  3. Mentre passen aquests 10 minuts que tardaran, aprofita per sofregir un collons de ceba i un parell d’alls tendres. Pam pam pam, que quedi maco.
  4. Afegeix el pernil. Ni cal un puto Cinco Jotas, ni em vinguis amb aquelles merdes fines que venen avui en dia que a saber d’on polles surten. Una cosa maca. Si pot ser a daus, millor. Si no, mala llet. Quatre voltes amb la ceba i companyia, va.
  5. Fot bona olor eh, puto gordo? PUES T’ESPERES SENSE PICAR.
  6. Cola les carxofes -guardant el suc per un altre dia-, i afegeix-les a la paella. Fot-hi sal, pebre i demés collonades, i en cinc minuts, tindràs un plat que et faria caure les llàgrimes al puto Putin!

Avui en dia la gent fa amistats per l’internet. Es baixen aplicacions de merda i van parlant amb desconeguts. Uf. Mala idea. Tu res, tu si mai vols amics nous, omples un carmanyola amb carxofes amb pernil i baixes a plaça, i cagondéu dits et faltaran per contar-los a tots!

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Cardem carxofes amb pernil

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.