Paté de fredolics

Ets dels que compres el paté de Casa Tarradelles, o ets dels que saben quin gust té el de veritat?

 

EL PATÉ DE FREDOLICS ES REFEREIX AL PATÉ DEL BOLET EN COMCRET, NO AL DE GENT QUE VA POC ABRIGADA
EL PATÉ DE FREDOLICS ES REFEREIX AL PATÉ DEL BOLET EN COMCRET, NO AL DE GENT QUE VA POC ABRIGADA
  1. Fes-te, ja sigui trobant-los al bosc, comprant-los, o robant-los a la parada de la plaça, amb uns quants fredolics. –Dicc_ Fredolic: 1. persona que té fred ràpidament. 2. bolet que inclús els tarugos troben al bosc ja que se’n foten molts. Exemple de frase: “el fredolic va trobar un fredolic”-.
  2. Carda una ceba i uns alls a fregir, tot tallat així com tirant a petitó. Després, un cop hagis netejat els putos fredolics, els hi afegeixes. Vés donant-hi voltes per tal de que tot agafi un color ben parit.
  3. Afegeix-li un xorro de vinet, o de licor d’herbes o alguna cosa d’aquestes que et cardes tu –borratxo-, i deixa-ho reduir.
  4. Ara cardes la cosa aquesta que has parit al pot del túrmix, i fots una bona cullerada de Philadelphia i li dónes energia al trasto aquest del dimoni. Que no hi falti ni un oli dels bons, ni pa ratllat perquè l’invent agafi consistència.
  5. I ara, ja només queda cardar-ho en algun puto pot d’aquests que compres compulsivament al Zara Home i que se’t moren de fàstic a l’armari. Ah, guarda-ho a la nevera, que si no es fa malbé.

I ara ja només et queda agafar una bona llesca de pa i untar. Algo que aquí ens encanta.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...