Com fotre la tarta tatín

Diuen que la millor tarta tatín sempre és la fa un mateix. Però bueno, també diuen que a quién madruga Dios le ayuda, i a mi encara ha de ser el dia que el puta em dongui un cop de mà.

Tarta tatín, pastís tatín... jo què sé
Tarta tatín, pastís tatín… jo què sé
  1. No pots fotre una tarta tatin sense pomes. Així que compra’n. No em sé les putes marques que tenen, la veritat. Jo les compro verdes. I barates. I d’aquí. Perquè jo sóc de comprar les coses del país.
  2. Bueno, talla-les a trossos, i treu-les-hi el cor. No et faci pena, no tenen sentiments, i si en tenen, segur que són sentiments malvats. Putes pomes. Si no fóssiu tant gustoses…
  3. Carda-les en una paella o en un pot a coure, amb 100 grams de sucre i una mica més de mantega. Molt sa tot per la part dels ous. Tres quarts.
  4. Fot caramel. T’he explicat 3000 cops com es fot, busca-ho, collons.
  5. Fots el caramel al cul d’algun motllo, les putes pomes aquelles que estaves parint a sobre, i cobreixes de nou amb més caramel. Què? Ve gana eh, puto gordo? No deixis espai, ben apretat, tot.
  6. Quan estigui fred, hi fots una capa final de pasta brisa –que si no saps fer, t’explico aquí-, i al forn. Mitja hora a mitja temperatura. Bueno mitja, a 200 graus.

“Oh, doncs la meva mare la feia diferent i li queda boníssima, iaia”. PUES MIRA HAVER-LI DEMANAT A ELLA LA RECEPTA, A MI QUÈ COLLONS M’EXPLIQUES

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...