Et sobren neurones? Fes-te un Tequila Sunrise!

És tan nociu com ‘La partida de TV3’, però com a mínim el disfrutes un rato!

Abans et matarà l'anar a treballar  que no el Teuila Sunrise
Abans et matarà l’anar a treballar que no el Teuila Sunrise
  1. Caldrà que aquella coctelera que tens torni a ser neta com el primer dia, així que fot-li una passada d’aigua, i un cop ho estigui, fes que rebi una bona quantitat de glaçons al seu interior.
  2. Ara, el que toca és anar a buscar el tequila. Només et diré una cosa: el demà sempre arriba. Compte amb quantitat. Tres dits a tot estirar, o haurem d’anar a enterro.
  3. Sé que no ets basc, així que com que es tracta de fotre un suc de taronja i no el podràs fer amb la força bruta de les teves mans, vés a buscar l’espremedora. N’ha de sortir una micona més que la part del tequila. La resta de taronges guarda­les per demà al matí. Creu­-me, si et dic que et faran falta.
  4. XIKI XIKI XIKI XIKI. Fes anar el trasto, va. Amb garbo, joder, que sembles mig mort a vegades.
  5. Serveix-­lo en alguna copa llarga que tinguis…. i si en tens, fot­li un tiro de granadina. Molt poc, eh? Just per fer maco ­i per donar aquell punt de glucosa que acabarà fent­te rebentar el crani­.

Hi ha coses a la vida que només passen una vegada. Com per exemple, una ressaca de Tequila Sunrise. Ningú amb dos dits de seny vol repetir tal experiència.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu