Fem un puto arròs al curry

Un arròs al curry amb la quantitat justa de curry: collonut. Un arròs al curry amb massa curry: puta merda. CUIDADO

Així et quedarà l'arròs al curry NOMÉS si el fas per separat
Així et quedarà l’arròs al curry NOMÉS si el fas per separat
  1. Comença per cardar una mica de sofregit de ceba i all. Ja saps, tot petit i a la paella. Petit i pelat, com lo que jo em sé de tu, PORC.
  2. Ara, pela una puta poma, i me la talles a daus. Qui anava a dir que una poma quedaria bé en un plat eh? A saber qui va provar-ho. Bueno, suposo que algú que no tenia patates a casa, però bé sigui com sigui hi queda bé. I a mi m’ho van ensenyar a fer així, i així t’ho ensenyo a tu. I així li ensenyarà tu a BAH, NO CREC QUE NINGÚ ET FACI CAS, DE FET.
  3. Carda la poma a la barreja, i quan agafi color, me li cardes el collons d’arròs llarg un moment, just perquè es torri -com fas sempre tu, borratxo-. Carda-hi unes voltes, collons, que se t’enganxarà com tot, hòstia. Ah, jo hi cardo unes panses ara. -També pots fotre la salsa per una banda i l’arròs per l’altra, per cert!-
  4. Ara ho cobreixes d’aigua -insiteixo, si no estàs fent l’arròs per separat-. No cal que hi cardis caldo, seria malaguanyat, perquè ara hi poses també el curry, i amb lo que li agrada el protagonisme,  només es notarà el gust del collons de cosa groga aquesta.
  5. Quan hagi reduït mira si l’has cagat gaire amb la sal i el curry, i ja estaria.

Què? N’hi has posat massa oi? Ja t’ha quedat un arròs al curry de puta pena, oi? JODER, QUE GAMARÚS ETS, NO VAS AMB COMTE JA HO DIC JO, COMPTE DE RES. MAI. HÒSTIA. Va, carda un puto arròs a la cubana amb el que t’ha sobrat almenos, que sinó encara em passaràs gana!

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu