Lo que sempre havien estat palomitas

Que sí, que les compres de bossa, que  perquè embrutar… mira,  ets un puto vago i t’ho estàs carregant tot, només sabeu fotre coses amb el puto microones dels ous. Abans, quan no existien, també en menjàvem de palomitas, o et penses que ho heu inventat tot?

dissabte-108

  1. Per cardar unes palomitas casolanes has de comprar blat de moro per a tal fet. És a dir, no em siguis tarugo i em vinguis amb un pot d’aquells de fotre a l’amanida…
  2. Agafes una paella, li fots oli -del barato- pel cul, i la fots a foc fort.
  3. Reparteix el puto blat de moro sense que quedin apilats, i tapa-ho -o estaràs sis anys trobant-te merdes d’aquestes per la cuina-.
  4. Quan comencin a petar baixes una mica el foc, sacseges, i me li cardes sal -o sucre, si ets un hipòcrita sense sentiments, perquè les palomites de sucre FAN CAGAR-. Para el foc i tapa de nou.
  5. I bueno, quan deixin de cardar fressa pues les fots al bol i te les fots.

Ja tens menú per quan et mires un drama en plan Los Puentes de Madison, o el futbol, que veient jugar els equips catalans, doncs Déu n’hi do, també amb la plorera que li agafa a una.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...