Pollastre al forn: la recepta més fàcil de l’univers conegut

El pollastre al forn serà el teu plat predilecte des d’avui si ets el típic puto gandul que no s’acosta als fogons ni per la glòria de Déu.

Pollastre al forn: quin gustet quan tot menjant-ne et cardes un tros de romaní a la boca sense saber-ho i t'escanyusses fins a casi morir, oi?
Quin gustet quan tot menjant el teu pollastre al forn et cardes un tros de romaní a la boca sense saber-ho i t’escanyusses fins a casi morir, oi?
  1. Compra un pollastre a la Botiga de la iaia ben parit -no aquestes merdes del Mercadona que a saber amb què polles engreixen-, i demanes que te’l tallin a quarts. Neteja’l bé un cop a casa, que de plomes, amb les teves fem. Ah, i salpebra’l.
  2. Neteja i talla unes quantes patates a làmines. Has de cardar-ne un llit amb elles així que calcula. Et mires la bandeja de casa i les vas estenent.
  3. Un tomàquet pel mig a cada punta, una mica de llorer i sal i pebre per tot arreu. Menos als ulls, fot-ne arreu.
  4. Col·loca-ho bé al collons de bandeja, hi cardes un raig d’oli, una mica de llard -una ullerada repartida, hosti-, i al forn, 15 minuts a 200º. Ja pots posar el canal Parlament.
  5. Surt un moment de davant la tele, i ves a cobrir l’assunto amb una copa de vi blanc o de brandy. Amb algo que alegri la vida, vaja. Un bon caldo també valdria. Ruixa bé les cuixes del puto pollo.
  6. Es tirarà allà uns 40 minuts, així que mentre de tant en tant li vagis fotent la volta al pobre animal, serà suficient. Quan tot cardi bona pinta, ho treus i t’ho fots.
  7. Hi ha qui per fer el pollastre al forn el va punxant per veure que estigui fet per dins. Ni se’t passi pel cap, amb lo lerdo que ets acabarà semblant més un gruyere que un puto pollastre al forn.

Ara només et queda gaudir del pollastre. Per que no em diràs que aquesta recepta de pollastre al forn és complicada de fer. Valga’m deu que no hi pot haver recepta més fàcil que aquesta.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Pollastre al forn: la recepta més fàcil de l’univers conegut

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.