Com cardar cabrit al forn

Avui t’ensenyaré a cuina un bon cabrit al forn, que amb tant cabró suelto sempre fa bé de saber

El cabrit al forn és molt bo. Tant, que ni te'n recordes de la pena que fa el pobre animaló que et fotràs gola avall
El cabrit al forn és molt bo. Tant, que ni te’n recordes de la pena que fa el pobre animaló que et fotràs gola avall
  1. Comença per cardar llard i oli en una bona safata de forn, i continua per empebrar el cabrit. Ojo, el cabrit no és barato, així que no agafis una safata molt grossa o quedaràs com un puto garrepa.
  2. Ara hi cardes per fotre un parell de cebes tallades a juliana, tres o quatre tomàquets tallats a quatrs i algun que altre all pelat. Ho reparteixes una mica, i hi cardes quatre herbotes de fotre bona olor per sobre. No, el ficus que et va regalar ta mare no hi queda bé.
  3. Ara del que es tracta és d’esperar 20 minuts, el temps que necessitem per poder cardar un bon raig de vi a sobre del puto cabrit. És un cabrit borratxo, mira, ho té tot.
  4.  Ho gires tot i te’n vas cap als 40 minuts d’espera.
  5. Vinga, si has cardat quatre patates rosses és el moment d’afegir-ho a l’assunto. També de passar les verdures del xino, si et carda mania trobar-les a trossos. Però va a gustos, això últim.
  6. I una mica resumint, el tema es basa en anar donant una mica de caldo sobre la carn perquè no se’ns assequi, i punxant amb un puto pal el pobre animal per saber si és comestible o encara vol més calor. Carda-hi pacièna, perquè abans d’una hora no hauràs dinat.

Aquesta recepta, que jo sàpiga, no es pot fer amb cabra. Però tot és provar-ho.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu