Un puto clàssic: mandonguilles amb tomàquet

Les mandonguilles amb tomàquet -o pilotilles, que és com s’havien dit tota la puta vida-, es poden fer de moltes maneres diferents. Aquesta és la manera més fàcil, apta fins i tot per a un Yonathan random.

Mandonguilles.. PILOTILLES, JODER!
Mandonguilles.. PILOTILLES, JODER!
  1. Compra tomàquets i quatre verdures més. Neteja-les, i trosseja-les, que farem la salsa com Déu mana, res d’hòsties d’aquestes de pot. Vigila els dits quan ho ratllis, inepte.
  2. Fot la ceba picada i una mica de pastanaga en una cassola. Hi afegeixes els tomàquets, i ho cous fins que estigui feta la salsa. No t’oblidis de la sal, i les espècies. Un cop feta, la deixes per alguna banda.
  3. Per començar a parir les putes mandonguilles: barreja la carn picada que hi vulguis fotre, sal i pebre i julivert i aquestes merdes, oli i un ou, així tot junt. Pasterada al canto. Remena. Amb les mans, res de mariconades. Si et fa fàstic et dediques a una altra cosa eh?, que un a la cuina s’embruta.
  4. Carda-hi pa rallat i continua remenant la collonada aquesta un rato. Acte seguit, fes pilotes -d’aquí el nom de sempre, no? es fan pilotes no mandongas- i les passes per farina. EH, TU, FARINA LEGAL.
  5. Fregeix-les i quan estiguin fetes les cardes a la puta salsa d’abans. En un rato estaran fetes.

Les mandonguilles són un bon mesurador d’amor cap als néts: si els estimes molt les hi fas amb samfaina. Si els estimes normal, amb sèpia. I si van ser un penal, amb tomàquet.

 

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia