Gaspatxo de síndria: collons que bo!

Què. t’has comprat una collons de síndria i ara que n’estàs fins els ous de menjar-ne no saps què fotre’n, oi? Pues fotrem un gaspatxo amb síndria que et cauran al terra,ja veuràs. Sóc la polla.

Gaspatxo de síndria. Com l'altre, però amb síndria
Gaspatxo de síndria. Com l’altre, però amb síndria
  1. Agafa els putos tomàquets i escalda’ls. Sí home, allò de posar-los i treure’ls d’aigua bullins molt ràpid, t’en recordes? Sí, joder, que ja ho hem fet altres vegades, collons, que fas bullir aigua i els poses i els treus amb cuidado de cremar-te els dits! Hòstia, estem per la feina o estic escrivint per la veïna? Ah, i pela’ls en acabat.
  2. A la síndria li treus lo de fora i les granes. Sí, efectivament és la tocada de collons més gran de la setmana. Es veu que en venen sense grana, però a saber què collons els hi posen. Jo et recomano que hi cardis paciència i els hi treguis tu.
  3. Ho ajuntes i ho barrejes amb el puto minipimer. I ho cardes per la nevera un rato.
  4. Ara agafes un pot de formatge d’aquells de cuinar del súper, el remenes fins que quedi esponjós i el cardes en algun cony de bol mao que tinguis per casa.
  5. Afegeix-hi la barreja de tomàquets i de la síndria -COLADA, JODER- i t’ho fots. Quedaràs com un puto rei. Bueno, sempre hi quan pensis a posar-hi sal i aquestes merdes…

Que a veure, et fotràs això si tens la nevera plena de gambes? pues no. Ara, quan tens calor i no et queda una merda a la nevera apart de la puta síndria de 4 quilos que vas comprar l’altre dia, pues mira, encara està prou bé.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu