Aparca els mocs amb una sopa de farigola

Dues coses et diré dues coses. UNA: quan un està constipat, es carda un paquet de kleenex a la butxaca i deixa de tirar els putos mocs amunt. I DOS, hi carda remei fotent-se una puta sopa de farigola, que ben bé que va.

dissabte-40

  1. Carda en algun collons d’olla un parell de cebes tallades a làmines i un parell d’alls tallats com et roti, a daurar. Mica en mica, i sense pressa, que es faci al seu ritme.
  2. Quan tinguin una mica de color, i cardes un ramat de farigola. La podries anar a buscar al bosc i estalviar-te una visita a l’herbolari, però de la manera que ets segur que em vens amb que no t’aguantes els pets. Tita freda.
  3. Vinga, cobreix-ho tot amb aigua, i ho deixes coure vint minuts. De mentre reposa, però DEIXA DE POSAR ESTATS AL FACEBOOK EXPLICANT QUANTÍSSIMAMENT MALAMENT ET TROBES, QUE A NIGÚ LI IMPORTA UNA PUTA MERDA, JODER.
  4. Cola el resultat per no trobar-te trossets de farigola a la boca, i fes servir el caldo aquest per bullir-hi algo de pasta. La pasta ja ho posa el temps que vol, mira-ho, gandul. -Si hi vols pastanaga, patata… tu ho esculls, això-.
  5. Pren-t’ho ben calent, tapa’t amb una manta, i deixa de donar pel cul. Que amb això en dos dies ho tens fora.

Si a més de mocs te n’estàs anant ojete avall perquè tens caguetes, fes-te-la amb arròs. I sobretot, en aquest cas, allunya’t de molt, molt, molt lluny de mi.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu