Aparca els mocs amb una sopa de farigola

Dues coses et diré dues coses. UNA: quan un està constipat, es carda un paquet de kleenex a la butxaca i deixa de tirar els putos mocs amunt. I DOS, hi carda remei fotent-se una puta sopa de farigola, que ben bé que va.

dissabte-40

  1. Carda en algun collons d’olla un parell de cebes tallades a làmines i un parell d’alls tallats com et roti, a daurar. Mica en mica, i sense pressa, que es faci al seu ritme.
  2. Quan tinguin una mica de color, i cardes un ramat de farigola. La podries anar a buscar al bosc i estalviar-te una visita a l’herbolari, però de la manera que ets segur que em vens amb que no t’aguantes els pets. Tita freda.
  3. Vinga, cobreix-ho tot amb aigua, i ho deixes coure vint minuts. De mentre reposa, però DEIXA DE POSAR ESTATS AL FACEBOOK EXPLICANT QUANTÍSSIMAMENT MALAMENT ET TROBES, QUE A NIGÚ LI IMPORTA UNA PUTA MERDA, JODER.
  4. Cola el resultat per no trobar-te trossets de farigola a la boca, i fes servir el caldo aquest per bullir-hi algo de pasta. La pasta ja ho posa el temps que vol, mira-ho, gandul. -Si hi vols pastanaga, patata… tu ho esculls, això-.
  5. Pren-t’ho ben calent, tapa’t amb una manta, i deixa de donar pel cul. Que amb això en dos dies ho tens fora.

Si a més de mocs te n’estàs anant ojete avall perquè tens caguetes, fes-te-la amb arròs. I sobretot, en aquest cas, allunya’t de molt, molt, molt lluny de mi.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Aparca els mocs amb una sopa de farigola

Especial Sant Jordi

Gaudeix d’una experiència exclusiva on tastarem el Vi negre Cabernet Sauvignon de Jaume Giró i Giró, amb l’experta sommelier Vanessa Salinas.

Acompanyat amb formatges de la Garrotxa Mas Claperol.

Ens acompanyarà en Jofre Martell amb la seva icònica ironia.

El lot també inclou el llibre “El puto consultori sentimental de la iaia