Aparca els mocs amb una sopa de farigola

Dues coses et diré dues coses. UNA: quan un està constipat, es carda un paquet de kleenex a la butxaca i deixa de tirar els putos mocs amunt. I DOS, hi carda remei fotent-se una puta sopa de farigola, que ben bé que va.

dissabte-40

  1. Carda en algun collons d’olla un parell de cebes tallades a làmines i un parell d’alls tallats com et roti, a daurar. Mica en mica, i sense pressa, que es faci al seu ritme.
  2. Quan tinguin una mica de color, i cardes un ramat de farigola. La podries anar a buscar al bosc i estalviar-te una visita a l’herbolari, però de la manera que ets segur que em vens amb que no t’aguantes els pets. Tita freda.
  3. Vinga, cobreix-ho tot amb aigua, i ho deixes coure vint minuts. De mentre reposa, però DEIXA DE POSAR ESTATS AL FACEBOOK EXPLICANT QUANTÍSSIMAMENT MALAMENT ET TROBES, QUE A NIGÚ LI IMPORTA UNA PUTA MERDA, JODER.
  4. Cola el resultat per no trobar-te trossets de farigola a la boca, i fes servir el caldo aquest per bullir-hi algo de pasta. La pasta ja ho posa el temps que vol, mira-ho, gandul. -Si hi vols pastanaga, patata… tu ho esculls, això-.
  5. Pren-t’ho ben calent, tapa’t amb una manta, i deixa de donar pel cul. Que amb això en dos dies ho tens fora.

Si a més de mocs te n’estàs anant ojete avall perquè tens caguetes, fes-te-la amb arròs. I sobretot, en aquest cas, allunya’t de molt, molt, molt lluny de mi.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia