Fotem xuixos de Girona

Girona no només és una ciutat de puta mare, sinó que s’hi menja de collons. Mira si no aquest postre de gordacos que van inventar.

Twitter Tweet Small (2)

  1. Carda 200 grams de mantega, un parell d’ous i força sucre en un puto bol ben maco. També hi caldrà una mica de sal, algo de canyella i una merdeta d’aquelles de llevat que venen. Vinga.
  2. Barreja amb ganes, intentant no morir de casament, i acte seguit, afegeix menys d’un quart de farina tamisada. Continua remenant fins a cardar una pasta que no foti grumolls, que carden molta mania. Ara és bon moment per lligar-ho amb un got de llet.
  3. Va, oli sobre el puto mabre llardós de la teva cuina, i a estirar aquesta massa amb un collons de corró. En talles tires de pam per mig…
  4. …i en aquestes, els fots un xurrasso de crema pastissera. Compra-la feta, no tinc ganes que et moris d’una salmonel·la.
  5. Tanca bé el trasto aquest, i el fots al forn calentó, i tapat amb un drap. Has d’esperar a que agafin volum, com vas fer tu per Nadal.
  6. Un cop fermentats en la mida que t’agradi, els fregeixes. I un cop escorreguts, els fots sucre per sobre. Els xuixos són la hòstia, ja veuràs.

Oh iaia, és que això engreixa molt! Mira, engreixar-se és dolent, però pitjor és anar a treballar i cal anar-hi cada puto dia. Dona’t un capritxo de tant en tant, mecagonDéu, que la vida quatre dies i dos els passem a la cua del banc.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fotem xuixos de Girona

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.