Fotem xuixos de Girona

Girona no només és una ciutat de puta mare, sinó que s’hi menja de collons. Mira si no aquest postre de gordacos que van inventar.

Twitter Tweet Small (2)

  1. Carda 200 grams de mantega, un parell d’ous i força sucre en un puto bol ben maco. També hi caldrà una mica de sal, algo de canyella i una merdeta d’aquelles de llevat que venen. Vinga.
  2. Barreja amb ganes, intentant no morir de casament, i acte seguit, afegeix menys d’un quart de farina tamisada. Continua remenant fins a cardar una pasta que no foti grumolls, que carden molta mania. Ara és bon moment per lligar-ho amb un got de llet.
  3. Va, oli sobre el puto mabre llardós de la teva cuina, i a estirar aquesta massa amb un collons de corró. En talles tires de pam per mig…
  4. …i en aquestes, els fots un xurrasso de crema pastissera. Compra-la feta, no tinc ganes que et moris d’una salmonel·la.
  5. Tanca bé el trasto aquest, i el fots al forn calentó, i tapat amb un drap. Has d’esperar a que agafin volum, com vas fer tu per Nadal.
  6. Un cop fermentats en la mida que t’agradi, els fregeixes. I un cop escorreguts, els fots sucre per sobre. Els xuixos són la hòstia, ja veuràs.

Oh iaia, és que això engreixa molt! Mira, engreixar-se és dolent, però pitjor és anar a treballar i cal anar-hi cada puto dia. Dona’t un capritxo de tant en tant, mecagonDéu, que la vida quatre dies i dos els passem a la cua del banc.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu