APRÈN A FOTRE ELS PASTISSETS DE TORTOSA!

De Tortosa només en sé tres coses, però totes són irrefutables: Una és que hi ha un puto monument que hauria de ser a terra; dos, que no callen ni per la mare que els ha parit; i tres, que carden uns pastissets que et fan caure els ous al terra. Fem-los! 

Pastissets de Tortosa
Visca els Pastissets de Tortosa!!
  1. Carda en un bol algo menys de mig quilo de farina, de la de’plata o plomo’ no burro, de l’altre…
  2. Ho regues tot amb una tassa de moscatell. Si no tens moscatell a casa, no em parlis mai més, xarnego!
  3. Ara 120-130 grams de sucre, i un gotet d’oli. També hi podries fotre quatre herbes, però encara hi cardaràs maria i acabaràs més gilipolles del que ja ets. Vinga, a remenar com un malnascut.
  4. Quan tinguis aquesta espècie de pasta pringosa, en fas una bola i acte seguit, l’estires amb un corró. Fes servir un aro de pastisser -o algun got- per treure’n rodones.
  5. Posa-hi cabell d’àngel al mig -compra’l joder, que em fa mandra explicar-ho-, i ho tanques. Com quan fots empanadilles, vaja.
  6. Ho pintes amb ou, hi fots sucre per sobre -sí, més-, i un quartet al forn -200º-.

És important que tot i no ser diabètic abans de menjar-ne et compris una caixa o dos d’insulina..

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...