Panolis!!

No, no em passa res, vull dir que avui us ensenyo a fer panolis, una espècie de galeta que té més anys que Matusalem i que a més, és fàcil de collons

lesputesreceptesdelaiaia_panolis

  1. Carda mitja ampolla d’oli d’oliva en un bol. Sí, és la part més dolorosa, perquè joder, l’oli va a un preu del cagar-s’hi, però bueno, és el que toca.
  2. Ara hi cardes molt sucre -casi mig paquet també-, i hi cardes també matafaluga. Ja m’avanço al teu dubte: NO, a no ser que vulguis anar a urgències, NO HI POSIS MARIA ENLLOC D’AIXÒ, DROGATA.
  3. I el vi dolç. Tu saps quantes alegries ens ha donat el vi dolç a la gent de la meva edat? Vosaltres no ho sabeu perquè no en teniu ni puta idea de beure, però aaiii… Mira, hi cardes un xupito al bol i un altre a la gargamella.
  4. Només queda cardar-hi mig quilo de farina i començar a remenar com un malparit. Com que cansa una mica, jo li cardaro un segon xupito al vi dolç tu, que la vida és molt trista.
  5. Amassa, fes boles i les xafes. Quan tingui forma plana li fas el mogró típic, els ensucres de nou, i directe al puto forn fins que agafin color.PUNTO.

Et diria que entren molt bé amb una mica de vi dolç, però no tinc ganes de quedar com un cony de borratxa. Per a això ja en tenim d’atres.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Assortiments "Flaires d'estiu"

Aquests dies pots tastar els nostres assortiments “Flaires d’estiu”, amb sabors i aromes únics que poden per gaudir-ne en qualsevol ocasió.

Tres assortiments complementaris amb un bocí de l’apreciat rebost del Lluçanès, directament a casa.

No badis, que tanquem comandes el dimarts al vespre i les unitats són limitades!

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Panolis!!

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.