Fotem ous a la mallorquina

Per cuinar uns ous a la mallorquina no és necessari saber-se les cançons del Tomeu Penya: només cal sobrassada, una terrina, i un bon parell d’ous.

Els ous a la mallorquina tenen una retirada als ous estrellats, sí
Els ous a la mallorquina tenen una retirada als ous estrellats, sí
  1. Comença per rebuscar entre les merdes que tens sota el marbre, aquelles cassoletes de terrissa individuals que vas comprar a Breda carda anys enrere. Els treus la ronya, i els dónes un cop d’oli.
  2. Ara és el torn de la sobrassada. Fot-ne tres o quatre talls al cul -al cul de la cassola, es clar-. Si l’has comprat d’unter merda, perquè va malament. Ah, per cert, la gràcia estaria una mica en comprar una bona sobrassada mallorquina, no les xungues aquelles del Lidl, entesos?
  3. Un cop tingis el cul ben ple, hi esclates un parell d’ous a sobre. S’agraeix molt que no hi cardis les putes closques, perquè a morir-se escanyusst un sempre hi és a temps.
  4. Afegeix en un cantonada quatre pèsols. Això hi ha qui no ho vol fer perquè treu una mica l’esperit gordo a la recepta, però aquí hem vingut a menjar el que hi ha a la teua, no a donar pel sac amb les nostres opinions. Els hi poses, i calles.
  5. Tot al forn, va. Quanta estona? Doncs fins que els ous hagin quallat, ni més ni menys.
  6. Ho treus del forn oblidant-te d’agafar-ho amb un drap, et cremes amb la cassoleta, ho cardes tot al terra i tornes a començar.

Que dius, és sa? Doncs no, però és més bo que la mare que ens va parir a tots plegats. I total, a vegades un es pregunta si val la pena viure fins als 150 anys també, vist com furulla l’assunto.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu