Pastís de tonyina: bo i barato

Fotre un gran pastís de tonyina no et farà mai tan popular a Instagram com fotre un bon pastís de xocolata, però ja se sap que aquests de l’internet són tots una puta colla de gordos que no hi entenen de res.

pastís de tonyina
El pastís de tonyina és més sa que el de xocolata blanca
  1. Carda en algun cony de bol d’aquests de cal suec un parell de llaunes de tonyina. Comprar tonyina en llauna no necessàriament ha d’implicar comprar tonyina dolenta, eh? Gasta-te’ls. I un cop te’ls hagis gastat, aixafa-la amb una forquilla.
  2. Afegeix-hi olives SENSE PINYOL (tot s’ha de dir Burro), pebrot escalivat i a fotre una bona massa. Consistent però fina. Un cop fet ho cardes per ai.
  3. Ara toca fotre pa de motlle en un recipient d’aquells de vidre. Treu-hi les vores, que toquen molt els ous, i no deixis forats entre sí. I bueno, ara es tracta d’anar cardant capes de tonyina i de tonyina i maionesa i de pa i de tonyina i de maionesa i de pa…
  4. i de tonyina i de maionesa i de pa i de tonyina
  5. i de maionesa i de pa i de tonyina
  6. i de pa.
  7. I així successivament.
  8. També hi pots cardar alguna capa amb olives, tàperes, tomàquet, salsa rosa o el que bonament et repeti dels collons.
  9. Només falta cobrir-ho tot de maionesa, cardar paper film al bol i… guardar-ho 24 hores en fred.
  10. Desè i últim punt: treure-ho de la safata, recobrir-ho de maionesa i decorar-ho amb una mica de gràcia, tot intenant que no sembli fet per un votant de Vox.

Això és molt adient per aquestes èpoques de l’any degut a que refresca molt i degut a que és probable que menjant-ho et moris de salmonel·la perquè la calor que carda ho fa tot malbé però total qui vol viure en aquest món de merda

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...