Parir una puta sacher en 7 passos

Aquí tens la recepta de la sacher. El tresor dels gordos. El Sant Grial del greix. El pare, el fill i l’esperit Sant del flotador emergent. Endavant germans: dieu adéu a l’operació bikini.

Twitter Tweet Small (50)

  1. Al gra que porta feina. Compra una dotzena d’ous i separa’n clares i rovells. Quina puta mandra, eh? PUES MIRA, ET FOTS. Va, actitud.
  2. Va, 5 o 6 cullerades de sucre a cadascun -SUPOSO QUE ELS HAS CARDAT EN BOLS DIFERENTS, NO?-. Remena amb ganes els putos rovells, que agafin alegria.
  3. Va, agafa el puto pot dels experiments -el que es pot tirar, vaja-, i hi fons xocolata de veritat -res de mariconades-, amb mantega. EH, EH, FOCA , DEIXA DE PICAR!!! Barreja-ho amb els putos rovells. I hi cardes 100 grams de farina i un sobre de Royal llevat. Xufi- xufi, remenant. Ole, ole.
  4. Va, ara la collonada padre: portar les putes clares a punt de neu. Et queda algun amic? Convida’l a què t’ajudi, que voràs que ho fots malament.
  5. Ajunta-ho tot amb compte. AMB COMPTE HE DIT MECAGOENDÉU!!!… i ho cardes al forn, en un puto motllo. A menys de 200º, que no estàs cardant peus de porc.
  6. Vigila-ho amb la vista i fes allò de punxar-ho amb un pal per saber quan està.EL PUTO TOC FINAL, LA COBERTURA
  7. El secret vindria a ser nata + xocolata de gordo + algo de glucosa, repartit sobre el pastís -pensa a repuntar els cantos o et quedarà butorut-. I amb una espàtula de les bones, repartir-ho fins que quedi fi. Però no ho aconseguiràs, perquè costa un ou i part l’altre.

Així cardaràs la teva primera sacher. Quedarà bona, però visualment poc decent. Ara, ets pastisser, tu? Eh que no? Pues que no ens queixin gaire els convidats, o la següent vegada els dónes un puto iogurt desnatat i a tomar pel cul. 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Parir una puta sacher en 7 passos

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.