Com cardar unes navalles de puta mare

Avui dia, amb tant fill de puta suelto, el millor és tenir sempre un parell de navalles sota la màniga. Però ojo, que això no té a veure amb aquestes. Això es menja.

Unes navelles et poden salvar la vida
Unes navelles et poden salvar la vida
  1. Comença per cardar aigua per Déu i per sa mare sobre aquests bitxos. És important que quedin molt netes. Hauràs descobert que són raros de collons, oi? Bueno, també ho ets tu i no t’ho anem dient. Neteja bé, i pregunta’t menys coses.
  2. Ara es tracta de cardar sal en aigua dins un recipient, i fotre els trastos aquests. A més, li cardarem un puto raig de vinagre perquè treguin tota la puta sorra. EFECTIVAMENT estàs putejant-los al màxim, així que si ets de la PACMA segurament deixis de llegir aquí. No sé, fes un pastís, tu.
  3. Renta les merdes aquestes, i fot una planxa a escalfar. Però a escalfar molt. A escalfar més que lo que m’escalfen a mi segons quines coses.
  4. Les hi cardes, i quan s’obrin -que és la manera que tenen de fer-te saber que ets un cabró que les estàs cuinant vives-, els fots pebre, julivert i si vols, un raig de vi blanc.
  5. Si les fots un minut, minut i poc, quedaran bé. Si les deixes més estona tindran la mateixa textura que les del puto xino buffet lliure aquell que vas, i no valdran una puta merda. Cuidado.

Què? Són bones, eh? I la sorreta que vas notant a la boca, emprenya, oi? PUES UN ALTRE VEGADA T’HI FAS UNA MICA MÉS NETEJANT-LOS, JODER, QUE JA T’HE DIT QUE ERA IMPORTANT!

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com cardar unes navalles de puta mare

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.