Com cardar unes navalles de puta mare

Avui dia, amb tant fill de puta suelto, el millor és tenir sempre un parell de navalles sota la màniga. Però ojo, que això no té a veure amb aquestes. Això es menja.

Unes navelles et poden salvar la vida
Unes navelles et poden salvar la vida
  1. Comença per cardar aigua per Déu i per sa mare sobre aquests bitxos. És important que quedin molt netes. Hauràs descobert que són raros de collons, oi? Bueno, també ho ets tu i no t’ho anem dient. Neteja bé, i pregunta’t menys coses.
  2. Ara es tracta de cardar sal en aigua dins un recipient, i fotre els trastos aquests. A més, li cardarem un puto raig de vinagre perquè treguin tota la puta sorra. EFECTIVAMENT estàs putejant-los al màxim, així que si ets de la PACMA segurament deixis de llegir aquí. No sé, fes un pastís, tu.
  3. Renta les merdes aquestes, i fot una planxa a escalfar. Però a escalfar molt. A escalfar més que lo que m’escalfen a mi segons quines coses.
  4. Les hi cardes, i quan s’obrin -que és la manera que tenen de fer-te saber que ets un cabró que les estàs cuinant vives-, els fots pebre, julivert i si vols, un raig de vi blanc.
  5. Si les fots un minut, minut i poc, quedaran bé. Si les deixes més estona tindran la mateixa textura que les del puto xino buffet lliure aquell que vas, i no valdran una puta merda. Cuidado.

Què? Són bones, eh? I la sorreta que vas notant a la boca, emprenya, oi? PUES UN ALTRE VEGADA T’HI FAS UNA MICA MÉS NETEJANT-LOS, JODER, QUE JA T’HE DIT QUE ERA IMPORTANT!

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu