Com fer un puto estofat de sèpia amb patates

N’estàs fins els ous d’haver d’agafar la triquinossis cada vegada que en vols menjar perquè només has provat una bona sèpia amb patates al bar Manlolo de torn? Te n’ensenyo a fotre!

Twitter Tweet Small (7)

 

  1. Agafa algun collons de cassola bona que tinguis, i fot a enrossir -en bon oli-: ceba junt amb sípia tallada a trossos, tomàquet, pebre vermell, llorer i la resta de collonades habituals que a gent gran sempre posem al menjar perquè estimem la cuina, però que ni m’esforço a mencionar perquè segur que no saps ni què polles són -mare meva quina pena de gent..-
  2. Mentre tot es va coent, ves pelant patates com si fóssis enmig de la puta mili. Tres ben bé, en calen. Les neteges, i les hi fots esberlades.
  3. Quan les hi tinguis, li dones un maneio, i hi afegeixes quatre pèsols. No em siguis cutre, no em vagis a La Sirena a buscar aquells baratos que compres sempre. Fes-t’hi, compra cosa bona, joder.
  4. Fot-li vi blanc a dins -el safrà no, però això sí que saps què és oi puto alcohòlic?- i ho cardes tot plegat a bullir a tota hòstia durant 25 minuts. Evidentment es fotrà el vi, així que ho hauràs d’allargar amb aigua, de tant en tant -o brou, si ets molt puto jefe-.
  5. Per fer la picada que necessites t’has de poder permetre ametlles -o atmelles o amelles o com merda s’escrigui-, alls i una cosa que es diu safrà que més et val no confondre amb el sofre. Fot-li canya al puto morter, va.
  6. Ara ja pots tirar la merdarada aquesta que has parit a l’olla, i en uns tres minuts que bulli junt serà suficient perquè et puguis fotre la teva sèpia amb patates casolana.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: una vegada la Melero va dir al programa aquell del matí de la teletres que s’havia de menjar peix perquè nosequè collons porta que és molt saludable. I si ho diu la Melero deu ser veritat, que aquella mossa es veu de fiar, que fot hasta lo dels anucnis de la Generalitat. Jo sempre la miro, en tot lo que fa. Bueno, a vegades li faig el salt i poso la ràdio. Poso el rac, que hi ha el Basté. Però no sé, com que sempre porta a algun fatxa dat pel cul a les tertúlies, al final una se’n cansa i torna a la tele. Fots Els Matins, i mira, entre una cosa i l’altra passes el jornal. Bueno. Ja callo, que avui estic xerrameca.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com fer un puto estofat de sèpia amb patates

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.