El puto tortell de Reis

Ah, malparits!! Demà sí que no la voleu pas la República eh? De cop sí que us agraden els Reis!! I el tortell de reis! Que en sou de putes!!

Fer el tortell de Reis no és fàcil, però aguantar-te a tu tampoc
Fer el tortell de Reis no és fàcil, però aguantar-te a tu tampoc
  1. El primer que has de tenir clar és que sense massapà, cagada pastoreta. I com que és el de Reis, farem allò tan típic de fotre’l amb totes les merdes que tenim al puto lot de Nadal. Polvorons, el massapà dels torrons tous i alguna cosa més. Aixafa-ho tot, amb paciència i ganes, fins a parir una pasta. Ah! Carda-hi una clara d’ou, o no tindràs pebrots de acabar-ho. Un cop fet, ho apartes unes quantes hores. Descansa, tu també.
  2. Vinga, a per la resta -el puto brioix-. Un parell d’ous amb un toc de sal i sucre, colorant i una mica de essència de llimona i vainilla, i remena. Acte seguit, un quart de farina dolça, llard, i a remenar. Amb una mica de llevat dissolt amb llet al costat que aniràs afegint mica en mica. Quina collonada de recepta, eh?
  3.   Bueno. Si has aconseguit una espècie de plastilina que pots amassar, FELICITATS!! T’HA SORTIT. Fes-ne una bola. Sí t’ha sortit una puta merda de pasta, o tornes al punt 2 o vas a comprar el tortell i a tomar pel cul.
  4. Carda un xurro amb el massapà. Si hi vols fotre la broma de la figura del Rei i la fava, ho poses aquí dins. I el brioix, l’estires amb un corró, i el fas servir per cobrir el massapà. Vaja, com si fós un puto caneló, cony. Estira’l bé.
  5. Ja pots ajuntar les puntes per fer la forma rodona. Pinta’l amb un puto ou batut, enganxa-hi les fuites confitades aquelles que no agraden a ningú, i una mica de sucre glass per sobre.
  6. Vale, al forn un quart encara no, a 200º. Ojo no el cremis, talòs.
  7.  Ja només queda fotre-hi anís per sobre, i en cas que no t’hagi quedat bé tornar a cal pastisser a comprar-ne un de veritat.

Fotre el tortell de Reis porta una feina de collons. És difícil, vol moltes hores de treball, i probablement no et surti bé fins al tercer que hagis parit. Ara, també et dic que si t’hi animes, la satisfacció de veure com l’imbècil del teu cunyat s’escanyussa amb la figureta que tu mateix has ocultat no és comparable a res!

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

El puto tortell de Reis

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.