La puta escudella de Nadal

Un Nadal sense escudella seria tan trist com… com… mmmm… JODER!! RES SERIA TAN TRIST COM UN PUTO NADAL SENSE ESCUDELLA!!! APRÈN A FER-NE D’UNA PUTA VEGADA!!

Un català que no sap cardar una escudella de Nadal no mereix el dret a vot!
Un català que no sap cardar una escudella de Nadal no mereix el dret a vot!
  1. Necessites un tou de coses per fotre’n, així que millor que emporta’t un collons de llibreta quan vagis a comprar o et deixaràs la meitat de coses. Imagina’t, només per començar, cal:

    Costella de vedella i de xai, cansalada, espinada, un peu de porc, un os de pernil, una carcanada de pollastre…. i una olla com la puta torre Agbar perquè tot això hi càpiga. Aigua freda fins dalt, i fins que porti una hora bullint, ets lliure de fer el que vulguis.

  2. Temps pel segon acte: Afegeix api, un parell de pastanagues, un cony de nap, un porro legal, una mica de col… vaja, coses verdes hòstia. I quatre cigrons -no de pot! RESPECTA LA TRADICIÓ, JODER!!-. Tot a l’olla… una hora més. -Efectivament, si cal ho pots allargar d’aigua-.
  3. Acte tercer: hi toca sal, una patata pelada, i també un parell de botifarres de cada color -sense fil, porc!-, i la pilota -que la pots fer o comprar feta-. Tres quarts encara no bullint més -què és aquesta cara? Tens pressa? Et plora la canalla, potser?-…
  4. Ara ja podràs separar el caldo per bullir-hi els putos galets de Nadal. Compte que els fills de puta xupen caldo a sac, eh? AH!! I NO SIGUIS TALÒS!! NO ELS CARDIS A LA PUTA OLLA AQUESTA, ANIMAL!! APART!!
  5. Presenta la sopa i la carn per separat, i que cadascú s’ho serveixi com li surti dels ous. Que la gent és molt pesada.

Hi ha gent que carda la sopa de Nadal amb caldo Aneto. Mare meva… Un dia els putos jinetes de l’Apocalipsis vindran a flagel·lar-nos els ous i encara ens preguntarem el perquè.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu