La puta escudella de Nadal

Un Nadal sense escudella seria tan trist com… com… mmmm… JODER!! RES SERIA TAN TRIST COM UN PUTO NADAL SENSE ESCUDELLA!!! APRÈN A FER-NE D’UNA PUTA VEGADA!!

Un català que no sap cardar una escudella de Nadal no mereix el dret a vot!
Un català que no sap cardar una escudella de Nadal no mereix el dret a vot!
  1. Necessites un tou de coses per fotre’n, així que millor que emporta’t un collons de llibreta quan vagis a comprar o et deixaràs la meitat de coses. Imagina’t, només per començar, cal:

    Costella de vedella i de xai, cansalada, espinada, un peu de porc, un os de pernil, una carcanada de pollastre…. i una olla com la puta torre Agbar perquè tot això hi càpiga. Aigua freda fins dalt, i fins que porti una hora bullint, ets lliure de fer el que vulguis.

  2. Temps pel segon acte: Afegeix api, un parell de pastanagues, un cony de nap, un porro legal, una mica de col… vaja, coses verdes hòstia. I quatre cigrons -no de pot! RESPECTA LA TRADICIÓ, JODER!!-. Tot a l’olla… una hora més. -Efectivament, si cal ho pots allargar d’aigua-.
  3. Acte tercer: hi toca sal, una patata pelada, i també un parell de botifarres de cada color -sense fil, porc!-, i la pilota -que la pots fer o comprar feta-. Tres quarts encara no bullint més -què és aquesta cara? Tens pressa? Et plora la canalla, potser?-…
  4. Ara ja podràs separar el caldo per bullir-hi els putos galets de Nadal. Compte que els fills de puta xupen caldo a sac, eh? AH!! I NO SIGUIS TALÒS!! NO ELS CARDIS A LA PUTA OLLA AQUESTA, ANIMAL!! APART!!
  5. Presenta la sopa i la carn per separat, i que cadascú s’ho serveixi com li surti dels ous. Que la gent és molt pesada.

Hi ha gent que carda la sopa de Nadal amb caldo Aneto. Mare meva… Un dia els putos jinetes de l’Apocalipsis vindran a flagel·lar-nos els ous i encara ens preguntarem el perquè.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Especial Sant Joan

Hem preparat un parell de lots a la botiga per que celebris Sant Joan com déu mana. 

Amb descompte fins el 17 de juny. Aprofita!

La puta escudella de Nadal

Lot de 6 vins i caves ecològics Jaume Giró

75,00 69,95 
IVA i enviament inclòs

La puta escudella de Nadal

Lot de 6 vins i caves Avenc del Garraf

57,50 54,95
IVA i enviament inclòs