Parim unes gambes a la catalana

Gambes a la catalana: prepara’t que te n’ensenyo a fer

Ens podran treure un servei de trens digne, ens podran treure el FLA, però mai, MAI ENS PODRAN TREURE LES GAMBES A LA CATALANA!!

Gambes a la catalana
I segur que tu també
  1. Compra gambes que és la part més interessant del plat. Sé que són cares, però més val que les compris bones, o després no et queixis quan a la puta pel·lícula aquella ens deixin com una colla de garrepes. Fot-les en una cassola ben calenta amb oli roent, i marca-les.
  2. Va, fora les gambes -deix-les per ai-, i cap a dintre una ceba ben picada. També una mica d’all. I també, per acabar, un raig de vi blanc. MMMM, quina ferum fot, eh?!! Doncs quan s’hagi begut el vi li fots mig got d’aigua, i encara serà millor.
  3. Ara toca fotre la picada. Agafa el morter, i li cardes a dins una mica de pa sec, dues ametlles i quatre avellanes, julivert… i un tros de xocolata negra. NEGRA, no merdes d’aquestes noves. Xipi-xipi vas matxucant-ho, i li fots una mica d’aquest caldet que t’està quedant a la cassola.
  4. Afegeix l’assunto a la cassola, i passats uns moments… li cardes, òbviament, les gambes. Perquè vaya merda de recepta de gambes a la catalana si no hi fotem les gambes. Tapa posada, remenada al canto, i en quatre minuts estarà llest perquè et cardis les teves gambes a la catalana: un tiberi digne dels esmorzars del puto Duran-i-Lleida.

Oooooooh quina puta meravella!! Oooooh quina delícia tant absoluta!!!!! Ooooh cagon els catalans que en som de bons cuinant!!! OOObueno espera, no ens flipem tant que tampoc té tan mèrit la recepta. Al cap i a la fi no deixen de ser gambes amb coses, i ja sabem que les gambes són bones fins i tot amb cagades de colom pel mig.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Parim unes gambes a la catalana

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.