Com cardar musclos al vapor

Quan agafen temperatura, els musclos s’obren. No sé a qui em recorden…

I <3 musclos
I love musclos
  1. En el procés de cardar uns bons musclos al vapor és casi tan important el moment en que vas a comprar com el moment de cuinar. Així que ves a cal peixater, mira’l directament als ulls i diga-li amb seguretat “mira cabró, he vingut a buscar els millors musclos que tinguis. Fes-me feliç o ves oblidant-te de les putes orelles”. De debò, o els musclos són bons, o el plat és una merda. Tu mateix.
  2. Un cop a casa, carda’ls en una olla ben fonda, SEMPRE UN COP ELS HAGIS NETEJAT BEN BÉ -si t’hi queda sorra, cagada-.
  3.  Hi estrujes una llimona -la ports fotre a dins també-, hi fots llorer, un dit de vi -BLANC, ANIMAL!!!-,  i un cul d’aigua. Ja li fots cardar alegria al foc.
  4. 10 minuts hauria de ser suficient. No et passis amb el foc, que no estàs cardant patates fregides.
  5. PUNTO.

I ara ja només et queda esperar que de tots els musclos que t’has cardat, el dolent sigui l’últim i et deixi aquell gust merdós a la boca durant tota la puta tarda.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...