Parim uns cigrons amb sípia

Dominar el món sense imaginació és difícil. Però dominar una cuina, encara ho és més. Per això t’ensenyo a fer cigrons amb sípia, un plat tan raro com bo.

La hòstia, ja veuràs
La hòstia, ja veuràs
  1. Agafa una bona cassola, fot-li un raig d’oli, i posa-li a daurar: un parell d’alls laminats, una mica de ceba, pastanga ben xica, pebrot vermell… i les putes sípies que has comprat. PERÒ EH! AIXÒ SÍ: ben netes i tallades a trossos. Ah, i sense boca, que no hi ha més que cardi més fàstic que trobar-se la boca d’una puta sípia entre les dents, joder. És com si t’enrolléssis amb ella. Ecs.
  2. Fot-li un got de vi blanc a la cassola, i deixa-ho tapat. Ves fotent vistassos al tema, i no fotis res més fins que notis que els bitxos aquests són tous.
  3. Què? Ja? Doncs va, li cardes els cigrons, una mica de julivert, i si en tens, un polsim de safrà. Que anant bé no saps ni què és, però bueno. Tu ho compres, n’hi tires, i calles.
  4. Fes una picada  -ja saps collons, pa torrat, ametlles, i tota la pesca de sempre-, i l’afegeixes al mejunje. En menos que canta un gall estaràs gaudint d’aquesta puta meravella.

Que sàpigues que si no fas servir uns putos cigrons de pot tindràs el meu respecte. I sobretot, que sàpigues que si la sípia l’has pescat tu mateix, t’hauràs guanyat una puta estàtua al costat de La Moreneta que tinc sobre la tele.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Assortiments "Flaires d'estiu"

Aquests dies pots tastar els nostres assortiments “Flaires d’estiu”, amb sabors i aromes únics que poden per gaudir-ne en qualsevol ocasió.

Tres assortiments complementaris amb un bocí de l’apreciat rebost del Lluçanès, directament a casa.

No badis, que tanquem comandes el dimarts al vespre i les unitats són limitades!

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Parim uns cigrons amb sípia

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.