Com cardar un puto ou ferrat

Fes un ou ferrat i et sentiràs com Jesucrist quan multiplicava els pans i els peixos: posaràs 20 mil·lilitres d’oli, i sobre el puto marbre n’hi trobaràs set litres.

Quins fills de puta els ous ferrats
Quins fills de puta els ous ferrats
  1. Carda oli del barato en una paella xica. No siguis gilipolles i m’hi cardis oli Verge d’aquell de l’Arguiñano, que els calers no són per malgastar, el Déu que et va parir.
  2. Mentre s’escalfa, busca un davantal, un casc de moto, una braga d’aquelles del coll, posa’t les xiruques, uns guants, una màscara de soldador i draps humits per tapar les poques parts del cos que et quedin lliures. Equipa’t.
  3. Carda un ou en l’oli, que a hores d’ara ja deu bullir.
  4. IMBÈCIL!!!!!!!!!!!!!!!!!! OU PUTO OU DE GALLINA!!!!!!!!! NO DELS TEUS!!!!!!!!! SERÀS GALIFARDEU!!!!!!!!!!!
  5. Estàs bé? Bueno… després passa per l’ambulatori, però abans acabem amb aquesta cosa… posa l’ou DE GALLINA -i sense clofes, joder-, en l’oli.
  6. Rep 100 milions d’impactes d’oli roent al teu cos.
  7. Intenta que no se’t rebenti, fracassa en l’intent; treu-lo amb la puta espàtula, emmerda-ho tot; i repeteix l’acció fins que et surti un puto ou decent on es pugui sucar pa amb dignitat.

Algun tarat va crear la frase aquella de no saber fotre ni un ou ferrat, quan és més senzill cardar una puta sarsuela que no pas la puta merda aquesta.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu