Macarrons a la puttanesca

Macarrons a la puttanesca. Vinga a menjar pasta eh? I després, quan no ens entrin els pantalons, tots a plorar… cagonjudes!

Recepta de macarrons a la puttanesca
Mamma mia quina pinta foten els macarrons a la puttanesca un cop fets.

 

  1. Per fer una puta recepta de macarrons, cal bullir macarrons. Sembla obvi, però coneixen-te deixa’m aclarir-ho abans. Mira’t el cony de bossa aviam quanta estona volen que cada paquet de macarrons va diferent, i un cop fets, reposa’ls a la pica.
  2. Ara comença la part de la recepta de la salsa puttanesca: en un cony de cassola, fotrem la salsa: li fots oli, quatre putes anxoves, allets, una mica de bitxo… i un cop se t’hagi daurat tot -l’anxova quedarà feta una merda però és normal-, doncs hi cardes un parell de tomàquets escaldats. Si no saps escaldar-los ÉS PERQUÈ NO ESTÀS ATENT, PERQUÈ AL PUTO LLIBRE JA ET VAIG EXPLICAR COM ES FEIA, CAGON JUDES.
  3. Mitja hora després, pares el foc i hi cardes olives -sense pinyol, per l’amor de Crist-, i tàperes. Com? Que si pots fer-ho sense tàperes i olives perquè no t’agraden? PUES NO. PUES ET FOTS I N’HI POSES MARICÓN, I A MÉS TE LES MENGES, PERQUÈ ES FA AIXÍ, ÉS LA GRÀCIA DEL PUTO PLAT, PUNTO PELOTA FIN DEL PARTIDO, CONY. Si no t’agraden, pues et fots un pa amb Nocilla, però aquí n’hi van.
  4. Afegeix-ho tot a la pasta, incorpora-hi un oli de putíssima mare i llestos.

Macarrons a la puttanesca. Va parir, no sé que va triar el collons del nom però el puta s’hi va lluir, i la recepta no és tant complicada.

Història de la recepta de macarrons a la puttanesca

No està clar d’on vé el nom, però fa pinta que lo de puttanesca no és casualitat. La recepta de la puttanesca té el seu orígen a itàlia. Però això ja ho havies deduït tu solet.

Se suposa que la cosa es va inventar a la puta edat mitjana, on les dones que practicàven l’ofici més vell del món de l’època necessitaven menjar fort per aguantar les temperatures. També diuen que éren els mariners que quan arribàven a port anaven a clapar a les cases de barrets, i pagaven a les dones amb peix.

I també hi ha qui diu que tot plegat va originar-se en un restaruant d’Ischia, una illa italiana, on la recepta la va inventar el propietari d’un restaurant que estava fins a la polla de que li demanéssin “pasta amb qualsevol puta cosa”. El tio en deia pasta a la puttanesca per que li fotia lo primer que trobava, i a cagar a la via.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Coses al pesto

Coses al pesto

N’estàs fins els pebrots de menjar-te la pasta amb tomàquet? No somiquis més, que t’ensenyo a fotre pesto! Agafa aquell…

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Macarrons a la puttanesca

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.