Calamars a la romana collonuts

Els romans van ser una civilització molt important en la història! Van conquerir la hòstia de territori, van construïr un munt de coses molt avançades per l’època, i van inventar uns calamars de puta mare.

lesputesreceptesdelaiaiaCalamars_romana

  1. Agafa els putos calamars i els netejes. Anant bé t’hauràn tret moltes de les merdes que porten al mig, però per si de cas pasa-hi aigua, que a mi aquests bitxos em carden una mica de mania.
  2. Talla’ts a rodanxes. En vas fotent anelles, tantes com en surtin. Podries fer altres formes? Sí, es clar, tindrien el matiex gust, però tu qui polles ets per portar la contrària a Juli Cèsar, eh? FES RODANXES, COLLONS
  3. Bat un parell d’ous, i vas sucant-hi els calamars aquestos. Carda una mica de fàstic però bueno, no seràn els primers ous que remenes, oi? hehehe
  4. Els passes per farina -aquí ja sí que carda molta mania-, i els fregeixes en un oli calent com la mare que em va parir.
  5. Serveix-ho amb una llimona perquè la gent es discuteixi entre sí per si n’hi vol posar o no.

ALERTA! Fes-ne una gran quantitat perquè són molt bons i sempre hi ha qui t’en gorreja. Paciència.

lesputesreceptesdelaiaia_cultim_sopar

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...