Tallarines amb salsa de bolets

Les tallarines amb salsa de bolets no tenen res a veure amb les tallarines al funghi, no. No. No que va. Són ben diferents. Res a veure. Com l’estofat de vedella o la vedella en bolets. Res. Com els plàtans i les bananes. Ni mica. Com Corleone i Sandro Rosell. Ni per casualitat.

tallarines amb salsa de xampinyons
Que t’he dit que unes nes tallarines amb salsa de xampinyons o al fungi no són iguals, cony
  1. Afaga 100 grams de xampinyons i carda’ls a bullir amb un bon ramet de farigola. Un cop tou, els cardes al minipimer i el cous 5 minutets, amb cura i amor, si és que t’en queda.
  2. Ara necessitem uns altres 100 grams de xampinyons. Ja em diràs tu, valen quatre duros aquests fills de puta, no et queixis. Neteja’ls ben bé, i lamina’ls.
  3. Fot en una cassola els putos xampinyons que acabes de laminar, miytja tassa de llet -llet normal, no em vinguis amb polles d’aquestes de soja!- i la crema de xampinyons del punt 1,  i ho fots coure 5 minuts.
  4. hi cardes un bon grapat de formatge parmesà, un parell o tres de cullerades de mantega i un pensament de sal. Remena amb tacte…
  5. … i incorpora-hi les putes tallarines, que a no ser que siguis idiota, has estat fent mentre foties la salsa. Quatre voltes, i a parir panteres!

Si començes a cardar preguntes de l’estil “iaia i ho faig amb espaguettis” o “iaia si ho faig amb moixernons” és probable que t’aviï a prendre pel cul, així que el millor serà que segueixis el meu lema: MENOS TOCAR ELS COLLONS QUE JA TENIM UNA EDAT, MACHO

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia