Tallarines amb salsa de bolets

Les tallarines amb salsa de bolets no tenen res a veure amb les tallarines al funghi, no. No. No que va. Són ben diferents. Res a veure. Com l’estofat de vedella o la vedella en bolets. Res. Com els plàtans i les bananes. Ni mica. Com Corleone i Sandro Rosell. Ni per casualitat.

tallarines amb salsa de xampinyons
Que t’he dit que unes nes tallarines amb salsa de xampinyons o al fungi no són iguals, cony
  1. Afaga 100 grams de xampinyons i carda’ls a bullir amb un bon ramet de farigola. Un cop tou, els cardes al minipimer i el cous 5 minutets, amb cura i amor, si és que t’en queda.
  2. Ara necessitem uns altres 100 grams de xampinyons. Ja em diràs tu, valen quatre duros aquests fills de puta, no et queixis. Neteja’ls ben bé, i lamina’ls.
  3. Fot en una cassola els putos xampinyons que acabes de laminar, miytja tassa de llet -llet normal, no em vinguis amb polles d’aquestes de soja!- i la crema de xampinyons del punt 1,  i ho fots coure 5 minuts.
  4. hi cardes un bon grapat de formatge parmesà, un parell o tres de cullerades de mantega i un pensament de sal. Remena amb tacte…
  5. … i incorpora-hi les putes tallarines, que a no ser que siguis idiota, has estat fent mentre foties la salsa. Quatre voltes, i a parir panteres!

Si començes a cardar preguntes de l’estil “iaia i ho faig amb espaguettis” o “iaia si ho faig amb moixernons” és probable que t’aviï a prendre pel cul, així que el millor serà que segueixis el meu lema: MENOS TOCAR ELS COLLONS QUE JA TENIM UNA EDAT, MACHO

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...