Com cardar un puto arròs negre

Diuen que el menjar entra per la vista. Però l’arròs negre et demostra que això és una puta mentida molt gorda.

L'arròs negre té un aspecte similar tan quan es menja com quan es caga
L’arròs negre té un aspecte similar tan quan es menja com quan es caga
  1. Demana al peixater una sípia grossa per fotre arròs negre. A no ser que sigui molt mal parit, te la deixarà neta i amb tot el que et cal tenir. A casa, talla-la a quadres, i la fot per on no emprenyi.
  2. Ara em cardes un sofregit de puta mare -ja saps, ceba i tomàquet i tal-, i hi afegeixes la melsa del puto bitxo aquest. Carda una mica de fàstic, però és lo que té la cuina de mar. Una cosa: NO EM CARDIS EL PUTO FOC A TOTA LLET, VALE? Si tens pressa, et cardes un arròs a la cubana i a tomar pel cul. Això vol el fot mica en mica, collons.
  3. Daura les putes sípies que has tallat abans.  Vigila que esquitxa. Ho barreges, i hi cardes un dit de vi blanc perquè redueixi. Que agafi una bona textura, coi.
  4. VA, EL PUTO ARRÒS. Si és de casa, millor. Ja saps: grapat i poc per barba és la mida estàndard de vella. El cardes a rossir amb tot això una bona estona, i ho deixes reposar. Aprofita per rentar els plats de la pica.
  5. Vinga que ja acabem: es tracta de barrejar la puta tinta de la sípia amb caldo de peix. El normal seria que el fessis tu, el caldo. Tot i que ja ens coneixem..
  6. Cobreixes amb el caldo merdós, t’esperes els 15/20 minuts de turno -compte no cardis curt de caldo!!-, i si vols, hi fots un toc d’all-i-oli al final.Això ho deixa tot negre: tant les dents, com els morros, com les ungles. Entén per tant que no és una bona opció per fer en una primera cita.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu