Com cardar un puto arròs negre

Diuen que el menjar entra per la vista. Però l’arròs negre et demostra que això és una puta mentida molt gorda.

L'arròs negre té un aspecte similar tan quan es menja com quan es caga
L’arròs negre té un aspecte similar tan quan es menja com quan es caga
  1. Demana al peixater una sípia grossa per fotre arròs negre. A no ser que sigui molt mal parit, te la deixarà neta i amb tot el que et cal tenir. A casa, talla-la a quadres, i la fot per on no emprenyi.
  2. Ara em cardes un sofregit de puta mare -ja saps, ceba i tomàquet i tal-, i hi afegeixes la melsa del puto bitxo aquest. Carda una mica de fàstic, però és lo que té la cuina de mar. Una cosa: NO EM CARDIS EL PUTO FOC A TOTA LLET, VALE? Si tens pressa, et cardes un arròs a la cubana i a tomar pel cul. Això vol el fot mica en mica, collons.
  3. Daura les putes sípies que has tallat abans.  Vigila que esquitxa. Ho barreges, i hi cardes un dit de vi blanc perquè redueixi. Que agafi una bona textura, coi.
  4. VA, EL PUTO ARRÒS. Si és de casa, millor. Ja saps: grapat i poc per barba és la mida estàndard de vella. El cardes a rossir amb tot això una bona estona, i ho deixes reposar. Aprofita per rentar els plats de la pica.
  5. Vinga que ja acabem: es tracta de barrejar la puta tinta de la sípia amb caldo de peix. El normal seria que el fessis tu, el caldo. Tot i que ja ens coneixem..
  6. Cobreixes amb el caldo merdós, t’esperes els 15/20 minuts de turno -compte no cardis curt de caldo!!-, i si vols, hi fots un toc d’all-i-oli al final.Això ho deixa tot negre: tant les dents, com els morros, com les ungles. Entén per tant que no és una bona opció per fer en una primera cita.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Assortiments "Flaires d'estiu"

Aquests dies pots tastar els nostres assortiments “Flaires d’estiu”, amb sabors i aromes únics que poden per gaudir-ne en qualsevol ocasió.

Tres assortiments complementaris amb un bocí de l’apreciat rebost del Lluçanès, directament a casa.

No badis, que tanquem comandes el dimarts al vespre i les unitats són limitades!

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com cardar un puto arròs negre

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.